Feedback

ОРигінальне привітання із нагоди дня нотаріусів

Сьогодні нотаріат України на порозі переходу до електронного документообігу, більше того згідно з висновками Комісії з міжнародного співробітництва Міжнародного союзу нотаріату отримав позитивну оцінку і міжнародне схвалення, визнаний готовим до вступу в МСЛН.
Проте найбільшою цінністю цієї професії є люди, які в ній працюють. Сучасні нотаріуси - найкращі цивілісти, надзвичайно комунікабельні та високо освічені, це люди, які незалежно від віку, статі та достатку постійно працюють над собою, надзвичайно законослухняні. Серед нас колеги, які мають більше 30 років стажу, колеги, які прийшли у складні 90-ті роки, і зовсім молоді. Однак і сивочолі і юні стоять на захисті прав та свобод громадян, постійно проводять правороз"я­снювальну роботу, виступають радниками, слухачами, психологами. Французький класик літератури Оноре де Бальзак про нотаріусів писав так: "Є в ньому щось і від священнослужителя, і від судді, від чиновника і адвоката".
Кожен з нотарів з хвилюванням у душі пригадує свій шлях до професії, перших громадян, перші дії, перше прикладення печатки, радощі та проблеми. Це не просто професія, це долі та життя.
Маючи за високу честь та засвідчуючи глибоку повагу, дозвольте привітати Вас, шановні колеги нотаріуси, помічники, секретарі, керівництво та працівники Головного управління юстиції в Рівненській області, робота яких безпосеред­ньо пов"язана з діяльністю нотаріату, працівники Рівненського обласного державного нотаріального архіву з професійним святом - Днем нотаріату, з початком нового десятиліття, нової епохи!
Перед нами стоїть багато завдань та мета одна: служіння закону і людям.
Міцного здоров'я, щастя, наполегливості у праці, мудрості, натхнення та успіхів у благородній справі!



Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в марте

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях