Feedback

Оригінальне прозове вітання працівникам контрольно-ревізійної служби України

Контрольно-ревізійна служба – одна з найважливіших. Саме ви забезпечуєте реалізацію державної політики в сфері фінансового контролю за цільовим використанням підприємствами, установами і організаціями коштів бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів, а також здійснюєте контроль за ефективністю бюджетних витрат. Від вашої енергії та наполегливості значною мірою залежить не лише збереження державного і комунального майна, ведення бухгалтерського обліку і фінансової звітності, а й вирішення важливих соціально-економічних завдань територіальних громад Сумщини.

За час свого існування ваша служба пройшла непростий та тернистий шлях становлення й реформування. В управлінні працюють справжні фахівці, люди наполегливі, підготовлені і віддані своїй справі. Упевнений, що й після реорганізації в Державну фінансову інспекцію ви й надалі докладатимете всіх зусиль задля зміцнення фінансової дисципліни на всіх рівнях, починаючи від села і закінчуючи обласним центром. За будь-яких умов залишайтесь такими ж наполегливими при виявленні фінансових порушень та відшкодуванні заподіяних збитків.

Бажаю всім працівникам управління, широкому загалу контролерів і ревізорів області високого професіоналізму, вагомих здобутків, принциповості, відповідальності в повсякденній роботі. Міцного здоров'я вам і вашим родинам, злагоди, добробуту та душевного комфорту.



Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в марте

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях