Feedback

Привітаня для податківців

Щиро вітаю Вас і очолюваний Вами колектив з професійним святом! Професія, якій Ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших в нашому суспільстві.
На сучасному етапі зростає роль податкової служби. Своєю помітною працею ви, податківці району, сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах.
Саме завдяки вашій чіткій і злагодженій роботі держава виходить на більш стабільне, прогнозоване наповнення бюджетів усіх рівнів.
Від Вашої невичерпної енергії та наполегливості значною мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою.
Сподіваюся, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту наших громадян.
Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку та світлого майбутнього.
Натхнення Вам у роботі та примноження внеску у зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки, ще більшої наполегливості і безкомпромісності у наступі на "тіньову" економіку та корупцію.



Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в марте

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях