Feedback

Привітання з нагоди дня пошти

Шановні працівники та ветерани поштового зв'язку!
Прийміть щирі вітання зі святом - Всесвітнім днем пошти. В цей день, 9 жовтня 1874 року, була заснована головна міжнародна поштова організація – Всесвітній поштовий союз.
Пошта – це невід`ємна частина цивілізованого суспільства, один з найважливіших елементів інфраструктури держави. Це унікальний вид зв`язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об`єкти, і в цьому сенсі пошта абсолютна незамінна, а тому вічна.
Важко переоцінити те соціальне навантаження, яке ви, працівники пошти, несете на собі, адже вашими послугами користується велика кількість жителів нашого міста.
Тепло на душі стає, коли думаєш про те, що у наш час, час мобільного зв`язку та Інтернету, поштовий зв`язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування, залучаючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.
Від усього серця бажаю вам, представникам непростої, але почесної професії, здоров`я, благополуччя та душевної рівноваги. Нехай вашу сумлінну працю завжди буде гідно оцінено, а ваші ділові та людські якості завжди отримують заслужене визнання!



Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в апреле

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях