Feedback

Вітання із днем туризму

Шановні краяни, працівники туристичної сфери!

Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок. Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку, – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрайонних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.

Наш район, з його вигідним географічним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами, багатою спадщиною, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туризму. Завдяки туристичним агентствам, які нині діють у районі, наші громадяни мають можливість планувати свій відпочинок з врахуванням своїх інтересів та уподобань. Я впевнений, основні здобутки туристичної галузі Сарненщини ще попереду. Треба багато і наполегливо працювати, аби туризм набув більшого динамізму у своєму розвитку, став взаємовигідним і для туристів, і для туристичної індустрії, і для району та держави. Наш неповторний поліський край вартий того, щоб відкрити перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій.

Тож щиро бажаю працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.



Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в марте

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях