Feedback

Оригінальне привітання із днем збройних сил України

Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних сил України теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною витупають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.

Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

У переддень свята з відчуттям глибокої шани і вдячності щиро вітаємо військових. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї, весь український народ.



Интересные статьи

  • Подарок для солдата

    Подарок для солдата

    Вы не знаете, что подарить на праздник Вашему сыну, брату или любимому парню, солдату нашей доблестной армии? Дадим Вам несколько советов. Начнем со стандартных, но очень нужных мужчине подарков. К ним относится большое количество косметики для мужчин: кремы для бритья, ... 5601

Все статьи

Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в апреле

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях