Feedback

Привітання захисникам Вітчизни!

Шановні військовослужбовці! Дорогі захисники Вітчизни!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над фашизмом.

Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Я вірю в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Прихід до влади справжніх патріотів сприятиме подальшому формуванню війська високого професіоналізму та патріотичного вишколу.



Интересные статьи

  • Подарок для солдата

    Подарок для солдата

    Вы не знаете, что подарить на праздник Вашему сыну, брату или любимому парню, солдату нашей доблестной армии? Дадим Вам несколько советов. Начнем со стандартных, но очень нужных мужчине подарков. К ним относится большое количество косметики для мужчин: кремы для бритья, ... 5617

Все статьи

Профессиональные

Ближайшие праздники

Все праздники в апреле

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях