Feedback

Привітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій

Шановні колеги та ветерани!

Сьогодні усе прогресивне людство відзначає День пам'яті та примирення і 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Наше покоління вдячне за можливість жити у мирі і злагоді. Ми по-справжньому пишаємось народами усіх країн, які, незважаючи на різні політичні та релігійні погляди, об’єдналися і знищили фашизм у Європі. Тоді, понад сімдесят років тому, європейці довели, що тільки в єдності при відстоюванні спільних інтересів можна перемогти найсильнішого ворога та досягти будь-якої мети.

Ми схиляємо голови й перед українськими героями, які відважно й самовіддано боролися з фашизмом. Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей заплатив народ України за право жити і працювати на своїй землі, бути вільною та єдиною нацією.

Сьогодні, на тлі трагічних подій на Донбасі та агресивної політики керівництва Кремля, країни Європи знову об’єдналися заради миру та демократичного розвитку. І дуже символічним є те, що українці разом з усіма європейськими народами стоять по один бік рубежу, відстоюючи спільні цінності та цивілізоване майбутнє. Разом ми переможемо!

Дорогі наші ветерани та співробітники Служби зовнішньої розвідки України, вітаю вас зі святом та щиро бажаю міцного здоров'я, родинного благополуччя і багато років щасливого життя!

Слава Героям!



Ближайшие праздники

Все праздники в апреле

Информеры на Ваш сайт

Мы в социальных сетях