Вітання з Днем пам'яті та примирення і з 72-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні земляки! Дорогі наші ветерани!

72 рік відділяє світ від тих травневих днів, коли відлунали залпи найбільшої в історії людства війни. Цей день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Усвідомлюючи, якою великою ціною завойовано Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам'яттю всіх, чиї життя забрала війна та висловлюємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
Шановні ветерани! Завойована вашим поколінням Перемога сьогодні надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі та йти вперед. Ваш подвиг гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.
Від усього серця вітаю всіх з Днем Перемоги та Днем пам'яті і примирення! Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по мільйонах людських доль, буде останньою на нашій землі, нехай злагода і добробут панують у кожній оселі, адже одвічна воля народу України до миру, свободи і кращого життя є непереможною!
Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, мирного неба і плідної праці на рідній землі!

© 2024 Поздравления на все праздники на русском языке
© 2024 www.v24.com.ua