Feedback

Манекенниця

15.07.2016 774

Манекенниці працюють в рекламних агентствах, модних будинках, школах моделей і модельних агентствах. Завдання манекенниці розрізняються залежно від сфери, де вона працює. Якщо мова йде про індустрію моди, то основна мета - це демонстрація одягу на показах або фотосесіях. Манекенниця бере участь в примірці, в підготовці до зйомок, а потім і демонстрації одягу або аксесуарів. Головне завдання - вигідно підкреслити переваги продукції, щоб виробник зміг швидше її реалізувати. Часто моделі беруть участь в постановочних роликах, зйомках, рекламуючи предмети побуту. Знімаються в серіалах, телепередачах, беруть участь в рекламних акціях. Манекенниця завжди зобов'язана чудово виглядати, для цього необхідно відвідувати спортивні зали, басейни і салони краси, а також стежити за раціоном харчування.
У професії манекенниці важливі такі якості, як: привабливий зовнішній вигляд, спортивна фігура, фізична витривалість, стійкість до стресів, дисциплінованість, працьовитість, комунікабельність і гарний настрій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників культури і аматорів народного мистецтва 2024, в якому знаходиться 182 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт