Feedback

Кращий подарунок другу, оригінальний подарунок подрузі

20.09.2013 4672

Смачний подарунок другу:
Торт із зображенням іменинника або символізує його захоплення. Яким він вийде за формою, кольоровій гамі та наповненню, залежить від вашого бажання і переваг друга / подруги. Ніжне сирно-фруктове диво у формі екзотичного квітки або приголомшливе повітряне суфле стане прекрасним подарунком подрузі, а марципанової-шоколадний рай або йогуртовій-ягідний шедевр на автомобільну тематику не залишить байдужим одного ... Яке ж свято без десерту? Тим більше такого незвичайного!

Пунктуальний подарунок другу:
Оригінальні годинники з екологічно чистого матеріалу - кварцевого піску (форма і зображення будь-які). При погляді на це дивовижне, бархатисте на вид виріб друг тут же згадає про вас і знайде час для зустрічі - адже воно тепер під повним контролем.
Незвичайний і повітряний подарунок другу:
Ну звичайно ж, змій! Хто не мріяв хоча б раз запустити в небо повітряного змія? Дивитися, як він злітає вгору і гордо, вільно майорить там, в хмарах? Спільний запуск змія так єднає!
Веселий і оригінальний подарунок другу:
Лялька з портретною схожістю. Іменинник буде в захваті - такої іграшки у нього точно ще не було. Залишилося тільки вибрати найкращі фотографії та пред'явити їх майстрам.


Корисний подарунок подрузі:

Ніколи не пізно чогось повчитися, і взагалі - знання безцінні. І якщо ви піднесете подрузі в подарунок навчальний міні-курс, вона це неодмінно оцінить. Наприклад, майстер-клас розпису по склу.

Якщо подруга предпочітвает всьому вчитися сама, подаруйте їй набір для декоративного вирізування по овочах і фруктами. Це самовчитель і набір всіх необхідних інструментів в одному флаконі.
А тепер корисний подарунок другу:

Друг-автомобіліст буде вдячний отримати в подарунок автомобільний столик або органайзер в салон або багажник автомобіля.

Ще один універсальний і дуже корисний подарунок - селектор для компактного зберігання дисків.

Ви навіть і не сумніваєтеся, що ваш друг чи подруга неймовірно талановиті. Співає, наприклад, так, що Баскову (і вже тим більше Брітні Спірс) і не снилося. Можливо, те, що ви подаруєте, докорінно змінить життя вашого знайомого і змусить його зробити крок до перетворення хобі в улюблену роботу. Мова йде про запис диска - в цій студії звукозапису, за допомогою суперпрофесіоналів. І не дивуйтеся потім, якщо через роки друг, щойно отримав музичну нагороду, на весь світ зі сцени подякує саме вас.

І наостанок: наш ритм життя рік від року все зростає, людина несеться стрімголов, часом сам не усвідомлюючи куди і навіщо, дозвольте ж друзям перевести дух. Отже, оригінально і оздоровчо: подарунковий спа-сертифікат на курс загального масажу або сеанс стоун-терапії (антистресовий масаж гарячими каменями). У будь-якому випадку це піде на користь: людина набереться сил або для продовження руху, або для зміни курсу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення друзям на ювілей, в якому знаходиться 111 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт