Feedback

Що подарувати дідусеві

21.07.2021 3272

Отже, що подарувати дідусеві:

Будь який дідусь у своєму віці хоче залишатися привабливим, сильним чоловіком. І навіть, якщо через особливості здоров'я, йому доводиться вдаватися до допомоги тростини, то нехай це буде гідна елітна тростина! Така додасть йому трохи імпозантності, трохи стилю - і перед вами зовсім інша людина.

А який же дідусь не залишився в глибині душі хлопчиськом, і не любить поговорити на збройову тему? Подаруйте йому лук і стріли! І день народження перетвориться на справжнє спортивне захід.

Ваш дідусь не те щоб ледачий, але любить повалятися на дивані з улюбленою книжкою? Тоді ідеальним подарунком і в квартирі і на дачі буде зручний і красивий гамак! Насолоджуватися читанням, погойдуючись на вазі - будьте впевнені, такий подарунок оцінять.

А хіба це не дідусь навчив вас грати в карти, і не в нього ви в перший раз виграли, тому що він піддавався? Відмінна настільна гра, яку прикрашають гарні гравці і, власне, самі гральні карти. Ви можете подарувати оригінальну, незвичну колоду карт, або самим виготовити макет. Такі карти буде приємно просто тримати в руках, а вже вигравати ними тим більше!

У вашій сім'ї незвичайна прізвище? Але навіть якщо цілком звичайна, то вже напевно завдяки дідовим розповідями, ви знаєте свій родовід до 7 коліна! Складіть історію походження прізвища, а красиво і якісно оформлена вона стане окрасою будь-якого будинку і гордістю самого старшого глави сім'ї.

У кожної людини є улюблені й дорогі серцю фотографії, які нагадують нам про яскраві хвилини життя. Подаруйте дідусеві іменну фотокнигу - такий більше ні в кого не буде! Цей ексклюзивний подарунок збудить старі спогади, і подарує багато хорошого, теплого настрою.

Якщо одну зі стін дідової квартири не прикрашає майстерно виконаний портрет господаря, то цю помилку легко виправити, приурочивши до дня народження і перетворивши це в шикарний подарунок. Портрет може бути кольоровим або чорно-білим. А якщо ви захочете зробити сюрприз - художники напишуть портрет по фотографії.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт