Feedback

Геодезист

11.07.2016 2796

Геодезист - затребувана спеціальність в будівельних компаніях, що займаються проведенням комунікацій, газо- і нафтопроводів, водоканалів. Необхідні в різних організаціях, які потребують зйомках місцевості.
Професія геодезиста ділиться на кілька рівнів, для кожного є певні завдання.

Вища геодезія здійснює роботи в масштабах нашої планети. Гравітаційне поле, система координат на території різних держав, рух земної кори та ін.

Інженерна геодезія - більш прикладний напрямок. Отримані вимірювання застосовуються при проектуванні будинків і споруд, забезпечують будівництво точно відповідно до вихідного проекту.

Топографія є перетин геодезії і картографії. Космічна геодезія зародилася з першим польотом людини в космос.

Основні обов'язки геодезиста - проведення вимірювань з використанням геодезичних приладів, фіксація цих вимірювань, проведення розрахунків.
Посада геодезиста вимагає наявність таких якостей, як: уважність, схильність до математичних і технічних наук, готовність працювати в польових умовах, відмінна фізична підготовка, міцне здоров'я.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День навколишнього середовища в Україні 2024, в якому знаходиться 21 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Геодезист

    Геодезист

    Геодезист - фахівець зі складання карт місцевості. Розраховує різні параметри для опису ... 2794

  • Океанолог

    Океанолог

    Океанолог - учений, який досліджує склад, властивості і будова океанів і морів, а також відбуваються тут фізичні, хімічні та біологічні ... 1092

  • Орнітолог

    Орнітолог

    Орнітолог - фахівець в області зоології, що займається вивченням птахів: їх ембріології, фізіології, географічного поширення та ... 1336

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт