Feedback

Що подарувати начальниці

20.09.2013 5233

Які квіти подарувати шефині? Тут все залежить від ступеня вашої обізнаності про смаки начальниці. Кращий і самий простий варіант - розвідати у секретарки або наближеній шефині, які квіти любить начальниця. Якщо не знаєте, що дарувати - даруйте троянди. Троянда - квітка королівський, а значить, статусний. Тому навіть, якщо ці квіти - не її улюблені, дорогий букет начальниця оцінить гідно.


Будьте обережні з букетиками тюльпанів або пролісків. Худий непоказний букет може образити самолюбство шефині. Якщо вже наважуєтеся дарувати нехитрі квіти начальниці, то нехай це буде оберемок тюльпанів або солідна кошик пролісків.

Парфюмерно-Косметичне Правило: ніякої косметики і духів - навіть дуже дорогих!
Загальна рекомендація для всіх чоловіків проявляти обережність в підборі ароматів і косметики в подарунок жінці перетворюється на жорстке табу, коли справа стосується вибору подарунка для начальниці!
Косметика і парфуми - дуже інтимні речі. Звичайно, не нижня білизна, але все ж ... Коли ви їх даруєте своїй начальниці, ви переходите певну межу пристойності. Навіть, якщо ви вгадаєте з ароматом або улюбленої косметичної фірмою, шефиня може бути обурена вашої фамільярністю.

Правило Балансу:
даруєте начальниці статусні і красиві речі!
Ваша начальниця - керівник. І про це не можна забувати. Тому, як будь-який керівник, вона хоче відчувати, що її підлеглі цінують і поважають її, як начальника і успішну особистість. Звідси напрошується висновок, що подарунок начальниці повинен бути недешевим, і підкреслювати статус вашої шефині. Але в той же час, не можна забувати, що ваша начальниця - жінка. І, як би строго вона не тримала себе з підлеглими, в глибині душі вона хоче, щоб її сприймали красивою жінкою. Тому буде здорово, якщо вибираючи подарунок начальниці, ви зумієте дотримати баланс між статусні речі і її красою, витонченістю. Як приклад можна привести дорогу, прикрашену стразами флешку - кулон. З одного боку - подарунок статусний. З іншого боку його витончене стильне оформлення нагадує про красу його майбутньої господині.

Догодити шефу подарунком - завдання не з легких. Якщо ж ваш шеф - жінка, завдання ускладнюється тисячократно. Адже всі жінки непередбачувані і образливі. А жінки при владі - особливо. А образа шефині, як ви здогадуєтеся, може плачевно позначитися на вашій кар'єрі. Тому проблема «що подарувати начальниці?» Вимагає серйозного і вдумливого підходу!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення колегам на ювілей, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Що подарувати на ювілей фірми

    Що подарувати на ювілей фірми

    Якщо фірма святкує свій ювілей, значить, за її плечима чимало досягнень, які потрібно оцінювати по достоїнству. Це свято важливий насамперед для керівника підприємства, оскільки більша частина відповідальності лежить на ньому. Звичайно, така подія гідно найвищих похвал, ... 5460

  • Що подарувати начальниці

    Що подарувати начальниці

    Іноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа. Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка! Неважливо, що на покупку подарунка для ... 5230

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт