Feedback

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?

20.09.2013 3521

Дарувати подарунки заздалегідь можна, якщо ви (і той, кого ви зібралися обдарувати, теж) зі скептицизмом ставитеся до всякого роду прикметах і забобонів. Іноді трапляються такі ситуації, коли ви не збиралися купити подарунок дівчині, виходячи з дому, але знайшли щось абсолютно прекрасне і підходить саме їй. Бажання скоріше порадувати улюблену змушує вас подарувати подарунок заздалегідь, так як ви не в силах терпіти. Дійте! Тільки не забудьте в той самий урочистий день піднести квіти або листівку, щоб не бути з порожніми руками на дні народження.


Також подарунок можна вручити заздалегідь, якщо людина дуже його потребує. Сьогодні поширений звичай дарувати молодшим дітям і родичам гроші, щоб вони самі вибрали собі що-небудь. Якщо ви знаєте, що майбутній іменинник хоче здійснити свою мрію якомога швидше (чи це - крайня необхідність, наприклад, покупка меблів), можете спокійно подарувати подарунок заздалегідь.

Дарувати подарунки заздалегідь не можна тим, хто чутливий до прикмет. Своїми діями ви можете серйозно засмутити людину, у якої намічається свято, адже багато хто вірить, що заздалегідь поздоровляти з днем ​​народження не можна. Згідно приймете, це рівносильно залученню різних неприємностей в життя людини. Тому, в крайньому випадку, подарунок подаруйте заздалегідь, а поздоровлення прибережіть до того самого дня, скориставшись, наприклад телефоном. До того ж завжди є ще один варіант - залишити подарунок комусь із знайомих чи родичів, якщо ви змушені виїхати, а вони від вашого імені привітають людини в день торжества.
Питання «чи можна дарувати подарунки заздалегідь?» Багато в чому перегукується з дилемою «чи можна дарувати годинник?». Адже наручні, настінні або підлогові годинник - це прекрасний і практичний подарунок, який може бути дуже особистим, якщо нанести на нього пам'ятну гравірування, наприклад. Але забобонних людей такий подарунок може засмутити через погану прикмети. Тому, як не крути, перш ніж дарувати подарунок заздалегідь або вибирати як дару спірний предмет, необхідно подумати про одержувача подарунка - чи буде він радий або, скоріше, засмучений і навіть ображений? Подарунки повинні приносити тільки радість - це їх основне призначення, тому подумайте двічі, коли обираєте час для подарунка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт