Feedback

Чи можна дарувати подароване

20.09.2013 2408

Ще одна причина - марність подарунка. Якщо він не знадобився вам, то є ймовірність, що не стане в нагоді і іншому, так що передаровуйте подароване тільки тим людям, які точно знайдуть йому застосування.
Є також повір'я, що подарунок містить в собі частинку душі дарував, але це ми залишаємо забобонним людям, які готові перетворити свій будинок у склад і ніколи не викидають навіть зламані подарунки від кого б то не було.

Для затятих любителів передаровувати, що володіють неважливою пам'яттю, існує небезпека: є ймовірність подарувати річ тій ж людині, від якої ви її отримали, і нехай такий варіант здається дещо фантастичним, ситуація може вийти дуже незручна. До речі, стежте за листівками.

Можна дарувати подароване
У випадках, коли подарунок вам категорично не підійшов. У розвинених країнах прийнято дарувати подарунок з чеком, щоб людина могла піти в магазин, здати його і взяти щось більш підходяще. У нас можна повернути товар, тільки добряче зіпсував собі нерви, але зате можна подарувати подарунок людині, якій він дійсно стане в нагоді. Наприклад, популярний в якості подарунка в нашій країні фотоальбом можна віддати бабусі, яка до цих пір роздруковує фотографії на папері.
Можна подарувати непотрібний подарунок людині з іншого кола вашого спілкування. Наприклад, футболку-сувенір від вашого колеги можна сміливо дарувати колишньому одногрупнику, який працює в іншій галузі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт