Feedback

Про що мають бути пісні на День святого Валентина?

20.01.2016 1083

Звичайно ж, про кохання. Всіх романтичних пісень не перелічити, тому ми зупинимося лише на деяких із них — тих, які, на наш погляд, подарують закоханим гарний настрій і створять у їхніх серцях особливу атмосферу свята.
А почнемо ми, мабуть, з «вічних хітів», що не втратили актуальності і через роки.
Який же День Валентина без мелодії з фільму «Титанік»? «My Heart Will Go On» у виконанні Селін Діон — приголомшливо красива ода коханню.
Кращі пісні на День Святого Валентина
Світові хіти британської рок-групи «The Beatles» підкорили мільйони сердець з усіх куточків планети. Знамениті «Yesterday», «Let it be», «Oh, darling!» досі співають закохані разом із неперевершеною ліверпульською четвіркою.
Пісні на День Святого Валентина
Захоплююча пісня про історію людства, кохання і мрії про вічне життя «Le temps des cathédrales» із мюзиклу «Нотр-Дам де Парі» зачарує прекрасними нотами і подарує романтичний настрій.
Що вже говорити про хіти британської групи «Queen» і шведського квартету «АВВА». Пік їхньої популярності припадає на 1970-1980-ті роки, але навіть сьогодні молоді люди не втомлюються знову і знову прослуховувати улюблені шлягери.
Обираємо музику на День Валентина
Твоїй половинці неодмінно сподобається пісня «Always» (Бон Джові), «Everything I Do» (Браян Адамс,) або «I Dont Want To Miss A Thing» (група «Аеросміт»).
«Only you» Елвіса Преслі або хіт «I Will Always Love You» у виконанні Уїтні Х'юстон можуть стати своєрідним зізнанням у почуттях до коханої людини.
Шанувальники сучасної української музики в День закоханих із задоволенням послухають Святослава Вакарчука. Його «Ти — квітка», «Така, як ти», «Хто ти є», «Не питай» та інші пісні про кохання нині особливо популярні серед молоді.
Обираємо музику на День Валентина
ПавлоТабаков і його пісня «Ти моя» — прекрасний варіант для повільного танцю закоханої пари. А як на рахунок «Мы верим в любовь» СвітланиТарабарової, або «Кажуть, все мине» з мюзиклу «Сорочинський ярмарок»?
Любителі повеселитися можуть вибрати пісні Дзідзьо «Я че кохав», «Сама-сама» або «Танці» від «ВВ».
Обираємо музику на День Валентина
А взагалі, про питання музики потрібно домовлятися заздалегідь, щоб увесь вечірне провести в пошуках «тієї самої» мелодії. Гарного Дня Валентина!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pustunchik





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт