Feedback

Подарунок дівчині на день народження, як правильно вибрати

26.04.2013 12976

У дівчини наближаються іменини, а ви ворожите, що подарувати? Насправді, правильно підібрати подарунок дівчині на день народження не так вже й складно. Кілька простих порад.

Для початку запитайте себе, чого їй не вистачає. Любительці музики, наприклад, просто необхідний стильний MP3-плеєр.

Не полінуйтеся вивчити афішу: можливо, скоро відкриється виставка, куди дівчина не проти б сходити, або приїде з концертом її улюблена група.

Взагалі, все залежить від того, наскільки добре ви знаєте інтереси і смаки іменинниці. Якщо добре, сміливо можете дарувати такі речі, як книга або парфум. Втім, навіть для такого простого подарунка дівчині, як коробка цукерок, потрібен якийсь знання її смаків: вона може любити цукерки з лікером і не любити з фруктовою начинкою, наприклад.

Якщо ви ні в чому не впевнені, можете вручити їй подарунковий абонемент в салон краси або сертифікат в магазин, де вона самостійно могла б вибрати що-небудь до душі.

Практично безпрограшний подарунок дівчині - сесія у професійного фотографа (ще непоганий варіант - замовити її портрет у художника).

Також абсолютна більшість дівчат будуть раді прикрасам із золота або величезною м’якій іграшці.

Є категорія так званих «практичних» подарунків, сюди можна віднести, наприклад, мобільний телефон або фен для волосся.

Сьогодні багато дівчат активно використовують комп’ютер, тому USB-флешка у вигляді сердечка або рожева клавіатура «для блондинок» теж можуть стати непоганим подарунком.

Зрештою, можна побродити по сувенірній крамниці і вибрати якусь кумедну дрібничку, яка буде стояти у неї в кімнаті, і нагадувати про дарувальника.

Ще дуже бажано, щоб подарунок дівчині був «ексклюзивним» - якщо квіти, то букет, зібраний спеціально для неї, якщо торт, то з її ім’ям. На крайній випадок підійде оригінальна обгортка, і не забудьте докласти листівку з привітанням.

Як бачите, вибрати подарунок дівчині на день народження зовсім нескладно. Головне - включити фантазію. Пам’ятайте, у ваших силах зробити її свято незабутнім.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Тут цікаво





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт