Feedback

Подарунок працівнику податкової служби

14.10.2014 1220

Податківці приймають вітання від державних діячів, від колег і від вузького кола друзів. Але що подарувати відповідальному державному службовцю, щоб було приємно в день податківця отримати в подарунок. Насправді подарунок для податківця може бути різним.
Будь-який співробітник податкової служби буде безмежно радий отримати в якості презенту витончену книгу-сейф, яка виглядає під звичайну книжку, але насправді є металевим сейфом, який можна закривати на ключ. У ньому можна зберігати цінні папери, або ключі. Також можуть бути в захоплені від незвичайної кружки-пістолета, іншим подобаються магнітні волохаті вуса. Особливою популярністю в працівників податкової служби користуються наручні годинники, які підкреслюють статусність професії. Чоловік чи жінка будуть раді отримати набір келихів для міні-бару.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівника податкової та митної справи України 2024, в якому знаходиться 62 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Подарунок працівнику податкової служби

    Подарунок працівнику податкової служби

    Податківці приймають вітання від державних діячів, від колег і від вузького кола друзів. Але що подарувати відповідальному державному службовцю, щоб було приємно в день податківця отримати в подарунок. Насправді подарунок для податківця може бути ... 1218

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт