Feedback

Що подарувати куму на день народження?

30.11.2018 16773

В минулі часи призначити собі кума означало вибрати товариша і супутника на все життя, хресного своїм дітям. Сьогодні формальності дотримуються не настільки ретельно, і кумом можна називати хоч близького друга або приятеля. Тим не менш, саме кум вважається душею застілля і головною жилеткою, в яку можна плакатися. Так що тричі гарненько подумайте, що подарувати куму на день народження, адже він заслуговує ще більшого.

Вважається, що кум або близький товариш здатний оцінити будь-який ваш жарт, навіть занадто мудроватий. Недарма ви разом вже стільки років. А значить, і презент на день народження може бути із змістом або безглуздим, який тільки можна придумати. Але не будемо вдаватися в крайнощі, в цьому плані з фантазією добре у кожного.

А ось кілька ідей того, як можна пожартувати над кумом в день його народження :

Подаруйте оригінальну нижню білизну. Бажано квітчасті сімейні труси чи плавки. А ще краще, шкарпетки з пальцями.

Можна скласти жартівливу історію або навіть пісеньку про кума, на манер популярної естрадної мелодії. Далі фантазія і засоби вам на допомогу : від студійного запису до зйомок вітального кліпу власними силами.

Замовити розіграш на дому з прихованою камерою - от нехай ваш кум тепер відчує себе героєм телешоу.

А якщо серйозно, то подарунок куму на день народження не обов'язково може бути безглуздим. Головне, щоб не банальним - подарувати канцелярський набір вміє кожен дурень. Ви ж себе до них не відносите ?

Цінний подарунок куму

Якщо настає дійсно важлива дата, та й просто в ряді випадків - потрібно дарувати щось незвичайне і варте уваги не тільки винуватця торжества, а й запрошених гостей. Пишне застілля, як правило, не обходиться без елітного алкоголю. І якщо ви згодні з цим, а ваш кум теж не проти перехилити чарочку - постарайтеся вразити його, як можна сильніше. Ідеальний варіант - замовити домашній самогон на екологічно чистому продукті, а в якості етикетки зробити ваше спільне фото.

Також курцеві сподобається подарунок у вигляді різьблених дерев'яних люльок( курильної трубки) або дорогого тютюну. Можна подарувати попільничку в турецькому стилі, а якщо вже на те пішло, то майстерний кальян.

Подарунок подія для кума

Непогано було б провести вам цей день разом. Ну або наступний, адже той сертифікат на цікаве дозвілля, що ви подаруєте, буде ще діяти. Що це може бути за сертифікат? Право на використання послуги - наприклад, стрибок з парашутом, майстер- клас з кулінарії або відвідування хамама.

Дуже популярна розвага серед чоловіків - гра в лазертаг або страйкбол, перевірте це на собі. Гоночні машинки теж актуальні, якщо у вашому місті або неподалік є професійний картинг. Але й інші екзотичні види спорту теж підійдуть. Як щодо уроків стрільби з лука або гри в гольф? Незабутній подарунок для кума.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт