Feedback

Як привітати прозою на Новий рік

20.09.2013 2933

Відійдіть від шаблонності і стандартності. Зрозуміло, що не всі володіють письменницьким талантом красиво висловлювати свої думки на папері, але чому б не спробувати це зробити? Тим більше, новорічна листівка — це всього лише листівка, аж ніяк не твір або повість. Навіть якщо на картці вже написано готове стандартне вірш, заклейте його листочком паперу і спробуйте підібрати слова від себе. Подумайте про людину, якій вони будуть адресовані: що він для вас означає, що йому приємно, що він захоплений і що б ви хотіли йому сказати в цей урочистий момент?
У привітання з Новим роком коханій або коханому варто вкласти душу і всю ніжність. Почніть з найтепліших слів: «Дорога моя», «Единственная», «Найкрасивіша і кохана», «Снігуронька» і т.д. Можете згадати вашу першу зустріч, смішні моменти, інтимні ситуації, забавні події, пережиті вами разом: «Згадав нашу першу зустріч, коли ти мигцем глянула на мене, і я моментально втратив голову …» або «У цей день я щасливий не менше, ніж в день нашого першого побачення … »Далі переходите до привітань. Прислухайтеся до своїх думок, вже налаштованим на потрібний лад, щоб сформулювати найзаповітніше і приємне: «Закрий очі і намалюй в уяві мрію. Бажаю, щоб вона збулася в Новому році … »або« задумав у цю казкову ніч нездійсненне. Ми сбудем це разом! ». Залишилось підписатися, та поздоровлення в прозі готово.
Вітати колегу набагато простіше. Зазвичай в колективі подарунки підносять умовні або і зовсім обмежуються листівкою. Але картка у поєднанні з теплими словами порадує товариша по службі не гірше подарунка. Ідіть від побитих фраз. Для колеги серце в підборі слів не стане в нагоді, включайте розум і дружній настрій. Почніть з офіційно-приятельського звернення: «Шановний колега (ім’я) …», «Дорогий (ім’я) …» та ін Мабуть, варто згадати той факт, що вам приємно з ним працювати, наприклад: «Спільним працею ми приносимо одне одному і нашій фірмі чимало корисних досягнень ». Далі переходите до самого привітання: «Нехай у Новому році ваші кращі справи перевершать перемоги попереднього року, завдяки вашій любові до науки!» Або «Бажаю, щоб ваші досягнення, успіхи і тріумфи викликали у колег лише щире захоплення і повагу!». Не забудьте підписатися.
У привітання батькам і родичам слід вкласти побільше тепла і турботи. Вони настільки часто отримують листівки-відписки, що будуть приємно здивовані і порадіють вашим ретельно підібраним словами. Напишіть, наскільки ви раді, що вони у вас є, як ви їх любите і цінуєте, побажайте їм здоров’я, благополуччя, довгих років життя. Проявіть оригінальність, наприклад, порівняйте ваші стосунки з «весняної іскристою капежом після колючим зими» або порадьте «в хвилини смутку і туги піднімати очі до неба й шукати найяскравішу зірку на небосхилі», яка буде нагадувати про вас. Загалом, у Новий рік скажіть своїм близьким те, що ви соромилися або постійно відкладали сказати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто?





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт