Feedback

Що подарувати батькам на коралове весілля?

15.04.2014 1721

Чи знаєте ви, що річниця спільного життя на рубежі 35 років іменується коралової весіллям. Вважається, що камінь червоний корал символізує міцну і довгу любов, і навіть більше того - що спалахнув вугіллячко пізньої пристрасті. Так що думайте заздалегідь, що подарувати батькам на коралову весілля, адже це повинен бути особливо теплий подарунок.
Відпустка в якості подарунка

Можливо, тут навіть в назві свята криється прихований натяк: якщо мова зайшла про коралі, треба дарувати путівку на Коралове море. Це не тільки символічно, але завжди доречно і у віці ваших батьків безсумнівно корисно. Навіть якщо подарувати путівку не так на Коралове, а на Червоне, та на будь-яке інше узбережжі, кращого подарунка вам не знайти.

Хтось, звичайно, віддає перевагу "ледачому" відпочинку на узбережжі активний гірськолижний туризм або відвідування визначних пам'яток. Ви краще знаєте своїх батьків, і прийшовши в тур-агентство, точно зумієте зробити правильний вибір. Не забудьте постачити парочку фотоапаратом, щоб отримати пам'ятні знімки. Можливо, фотоапарат теж можна включити в подарунки на коралову весілля 35 років?

Подарунок-прикраса

Даний варіант більш доречний для матері, звичайно. Йдеться про коралових намисті, кольє або сережках, як ви здогадалися. В давнину коралове намисто (намиста червоного кольору) вважалося обов'язковим атрибутом свята. Адже наречена повинна виглядати так само чудово, і навіть краще, ніж 35 років тому.

Щоб не образити подарунком тата, піднесіть йому дорогий подарунок теж. Це може бути колекційна картина в кабінет, до речі, як щодо мариністики із зображенням морських коралів? Або портфель зі шкіри темно-бордового, символічно червоного кольору. Чоловікам не забороняється дарувати прикраси, у вигляді золотого ланцюжка або браслета, а також - наручні годинники.

Подарунок червоного кольору

Будь-які інші ідеї презентів, витримані в стилістиці заходи, підтримуються цілком і повністю. Подивимося, що можна подарувати такого « коралового »:

Пляшка дорогого червоного вина - або ігристого червоного шампанського. Дуже актуальна до свята. А може, достоїть до золотого весілля?

Букет червоних троянд для матері - обов'язково, хоча в цьому плані вас вже міг випередити щасливий батько.

Торт у вигляді червоних коралів або просто у вигляді червоного серця.

Спільний портрет подружжя в рамі з морських коралів або напівдорогоцінного мінералу.

Меблі в червоних тонах. Або необов'язково червоних - можна, наприклад, придбати гарнітур червоного дерева, а можна просто зробити ремонт батькам до свята, який точно запам'ятається більше за інших подарунків.

Інші ідеї подарунків

Що ж ще можуть подарувати діти батькам, як не приємний романтичний вечір? Не хочете готувати вечерю самі - піднесіть сертифікат на відвідування ресторану. Швидше за все, батьки мріють про це давно, але ви ж знаєте, всі зайві гроші вони витрачають на своїх дітей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт