Feedback

Що подарувати братові на 20 років?

15.04.2014 2566

У цьому віці чоловіки (адже їх вже можна так називати) щосили намагаються відчути смак бурхливої ​​молодості, і тому подарунок повинен відповідати настроям. Що подарувати братові на 20 років, щоб догодити його очікуванням і настроям?
Подарунок братові - бунтарю

Він - класичний приклад пушкінського Онєгіна, а може, спадкоємець Великого Гетсбі. Любить « марнувати життя », як несправедливо вважають його батьки. Проте, в душі просто чудова людина і життєлюб. Ну що ж, нехай насолоджується юністю і своїми можливостями, а ми поки подумаємо, ніж його здивувати:

Квитки на шоу, ді-джей вечірку або open-air, які він давно мріяв відвідати. Звичайно, славно буде, якщо ви вирушите туди вдвох.

Нова футболка з прикольним принтом або від модного дизайнера - залежно від уподобань і соціальних поглядів.

Символічним і додатком до буд-якого подарунку буде промокод. Промокод — це унікальний код, за допомогою якого будь-яка людина може отримати знижку на певні товари або послуги онлайн.


Модні сонцезахисні окуляри, з дзеркальними або кольоровими лінзами, може навіть, в оригінальній оправі. Обов'язковий атрибут тусовщика.

Ви здивуєтеся, але не завжди алкоголь - це найкращий подарунок братові на день народження. Звичайно, якщо брат вже пізнав смак задоволень, то колекційний віскі допустимо. А якщо не хочете пропагувати подібне, подаруйте... дитяче шампанське з кумедною етикеткою.

Аксесуари в його нове авто. Адже воно у нього вже є? Як, до цих пір немає ? Тоді не сипте сіль на рани і подаруйте просто машинку на радіоуправлінні. Хороший і цікавий подарунок, привід відчути себе трохи хлопчиськом.

Подарунок братові - юному бізнесменові

Він ще не закінчив ВУЗ, а вже бачить себе керуючим компанією в шкіряному кріслі. Підіграйте йому, і хто знає, може за його мізками і ентузіазмом у країни з'являться, нарешті, гідні фахівці. Шкіряний портфель або клатч для документів будуть доречні в якості подарунка рідному брату на 20 років. Якщо він користується планшетом або ноутбуком, непогано було б презентувати шкіряний чохол-конверт для нього. Те ж стосується смартфонів.

Дрібні аксесуари з серії канцелярії повинні носити дорогий відбиток: якщо ручка, то пір'яна, якщо візитниця, то зі шкіри. Блокнот і зовсім може бути виконаний в hand-made ательє, і на полях можна попросити надрукувати цитати і афоризми відомих мислителів.

Подарунок братові - просунутому юзеру

Напевно для нього інтернет і веб-сайт - не порожні слова. Він має по кілька профілів в соцмережах і незліченна безліч акаунтів в ігрових серверах. І він точно оцінить ваш подарунок, якщо він буде пов'язаний з цією тематикою. Безліч геймерських девайсів, від спеціальних клавіатур і мишок до ігрових джойстиків, окулярів, рукавичок продається на просторах інтернет-магазинів. Тільки виберіть той аксесуар, якого у брата ще немає.

А якщо просто хочете порадувати свого чудового братика, проявіть до нього родинні почуття. Наприклад, подаруйте м'яку іграшку, що символізує його в дитинстві або футболку з написом «Кращому в світі брату ». Принаймні, він може в ній спати або ходити по будинку, якщо соромиться з'являтися на людях.

Подарунок братові - вченому

Він напевно навчається в університеті, і вчиться на відмінно. Йому подобається вибране ним напрям науки, і це привід ним пишатися. Подаруйте брату сертифікат на покупку в книгарні : це краще, ніж якщо вибрати книгу, не розбираючись в них. Але якщо ви знаєте, про що він мріє - нова енциклопедія або чиясь монографія, сміливо даруєте її.

Також йому може знадобитися обладнання для досліджень. Наприклад, якщо він хімік - нові реактиви і набір колб, якщо фізик - спеціальні вимірювальні прилади, вольтметр, амперметр і т.п. Математик зрадіє новому надпродуктивному калькулятору, а медик - анатомічному атласу або макету нашого тіла. Ось цей подарунок ви точно не забудете.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт