Feedback

Дитячі подарунки

04.09.2014 1427

Ви можете подумати, що дитина буде радіти будь-якому подарунку, який він отримав. Однак це не зовсім так, адже діти є самим капризним народом. Пройде всього кілька годин і дитина може забути про вашу іграшці, хоча це може статися і через 10 хвилин. Догодити дитині досить складно, і це не залежить від того, що представляє із себе подарунок - іграшку або комбінезон. Носити подаровану вами одяг він може без особливого ентузіазму, ну а іграшки, можливо, так і будуть припадати пилом у кутку його кімнати.
Це стосується будь-якого подарунка. Якщо ви вирішили придбати дитині що-небудь цікаве, запитаєте у нього, чи потрібно йому це, а вже потім спирайтеся на власні доводи. Зроби ті крок у минуле і згадайте своє дитинство, що ви тоді хотіли отримати на день народження? Можете порадитися з батьками дитини, щоб вони вам допомогли у виборі подарунка.

Існує таке гасло - «Книга - найкращий подарунок». На жаль, постійна зайнятість дорослих не дозволяє їм захоплюватися читанням. А якщо ви подаруєте книгу дитині, то це сприймуть позитивно і його батьки, і він сам. Книга здатна розвивати пам'ять дитини і займає його на довгий час.

Так само малюк буде радий набору олівців, фломастерів чи фарб. Ось тільки пластилін потрібно дарувати, попередньо порадившись з батьками, так як ви будете першими винуватцем утворилися плям на меблях і забрудненого паласу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт