Feedback

Що подарувати мамі на день народження?

04.09.2014 2664

Що подарувати мамі на день народження? Питання складне, але цілком вирішуване. В першу чергу орієнтуйтеся на вік мами. Чим старше дама, тим складніше вибрати подарунок. Чому? Та тому що у неї вже багато чого є. Але не впадайте у відчай, питання вирішити все одно можна.
Якщо у мами вже є, наприклад, посудомийна машина, це зовсім не означає, що їй не потрібна нова. Можливо, її стара модель уже застаріла або просто з якоїсь причини мамі не подобається. Чому б не порадувати кохану людину і не купити сучасну модель? Прийшовши до мами в гості, подивіться по сторонах. Можливо, старий телевізор вже вимагає заміни або її улюблена швейна машинка почала давати збій ... Для мами важливий не сам подарунок, а вашу увагу. Нехай ваш подарунок буде не таким дорогим, як би вам цього хотілося, але якщо він обраний з любов'ю і турботою, то мама обов'язково це оцінить. На те вона і мама, найближча людина на світі. Пам'ятаєте, як в дитинстві ви дарували мамі саморобні листівки та шкатулки? І адже мама раділа подарунку, як дитина. Мама є мама. Її радує просто спілкування з вами - її кровинка. І вона зрадіє навіть просто вашому візиту до неї в гості. Але цілком можна зробити так, що мамина радість збільшиться в рази.
Поговоріть з татом або з маминої подругою. Цілком можливо, що вони знають багато чого про мамині бажаннях. Іноді можна поговорити і з самою мамою і дізнатися, що б вона хотіла отримати в подарунок. Я б не радила запитувати у друзів-подруг, що їм дарувати, тому що вони не завжди знають про ваш матеріальному становищі, і не кожному вистачить такту, щоб не замовити небудь недешевий подарунок. Ви ж будете себе почувати вкрай ніяково, якщо подарунок вам буде не «по зубах». Мама ж завжди знає про ваші справи і зрозуміє, якщо ви не в змозі подарувати їй те, про що вона мріє. Що ж можна подарувати мамі на день народження, якщо вона сама вам не підкаже? Ваша мама любить користуватися косметикою, стежить за всіма новинками в косметології? Купіть їй сертифікат на придбання новинок косметичної продукції в самому модному бутіку міста. Якщо ж ваша мама не користується косметикою в силу віку або з якоїсь іншої причини, не варто їй дарувати подібний подарунок. Що подарувати мамі на день народження, якщо ви обмежені в коштах? Зробіть мамі подарунок своїми руками. Просто спечіть тортик по самому легкому рецептом. Викладіть зверху льодяниками напис, щось типу «Матусі улюбленої», і ви не уявляєте, скільки радості буде на обличчі вашої мами. Для мами такий подарунок буде більш цінний, ніж шикарне діамантове кольє, вже повірте. Тому що для мами головне - ваша увага!

Ваша мама молода і життєрадісна? Подаруйте їй подорож в екзотичну країну. Не забудьте про тата, тому що, як правило, мами не люблять одні подорожувати. У вас немає коштів на такі путівки? Купіть мамі квитки на який-небудь шикарний спектакль або на концерт її улюбленого виконавця. Мама не любить відвідувати такі заходи? Подаруйте їй квитки на прогулянку по річці ...

Якщо ваша матуся в віці, подаруйте їй щось тепле, м'яке. Наприклад, красивий плед або довгий халат. Цей подарунок допоможе їй скоротати не один вечір, сидячи в теплі і затишку перед телевізором або читаючи улюблену книгу. Але пам'ятайте одне - як би ви не були зайняті, ніколи не даруєте мамі гроші. Їх ви можете дати мамі в будь-який час, але не як подарунок, а просто так. Вашої матусі важливо знати, що ви про неї пам'ятаєте. Їй важливо вашу увагу і тепло. Гроші ж не говорять ні про що. Вони можуть сказати лише про те, що ви згадали про маму в останній момент і не встигли нічого купити в подарунок. Не ображайте так маму! Нехай вона буде щаслива!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт