Feedback

Квіти для ділової жінки

15.04.2014 2072

У службовій обстановці не підійде занадто великий або дуже яскравий букет, за винятком особливо урочистих подій. Ідеальний букет для ділової жінки повинен мати середні розміри, відрізнятися стриманістю і лаконізмом. Таким жінкам найбільше підходять елегантні букети круглої і неправильної форми, які підкреслюють лінії рослин і врівноважують кольору. Це досить щільна за складом композиція в дорогий, якісній упаковці.
Необхідно зауважити, що діловому стилю не відповідають мережива, рюші, волани, яскраві стрічки, фольга й мішура. Це не означає, що в діловому жіночому букеті не можуть бути присутніми банти і стрічки. Можуть, але їх якість помітно відрізняється від тих, які прийнято використовувати в букетах для весіль або ювілеїв родичів. Для бізнес-леді найкраще підійдуть різного кольору гербери, альстромерії, дельфініум, малюцелла, еустома (нагадує дзвіночки), гвоздики різноманітних відтінків, бузок, кущові троянди, матрікаріі (схожі на ромашки), вся палітра тюльпанів, а також квіти, які звичайно рекомендуються для чоловічих букетів, - стреліції і антуріум. Найбільш вдалими вважаються квіти світло-ніжних відтінків, а також композиції з білих, синьо-блакитних і жовтих кольорів.

Іноді для того, щоб перетворити звичайний букет, наприклад, з рожевих троянд і тюльпанів світлих відтінків в ексклюзивний букет для ділової жінки, буває достточно додати кілька орхідей. Подібна зміна повністю перетворює букет, перетворюючи його на щось невловимо-вишукане, елегантно-парадне і ефектне.

Ще одна обов'язкова вимога. Букет, призначений діловій жінці, повинен бути безпечним - ніщо в ньому не повинно бруднити, фарбувати, дряпати, чіплятися за одяг.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт