Feedback

Що подарувати доньці?

04.09.2014 2405

Коли в сім'ї народжується дівчинка, багато батьків цього дуже радіють, адже можна до нескінченності наряджати свою принцесу, заплітати косички, а потім з розчуленням милуватися на миле створення. Тому першими подарунками для доньки, звичайно ж, є гарний одяг, взуття, всілякі резинки, заколки, обручі і т.д. Однак час летить непомітно від свята до свята: День народження, 8 березня, Новий рік і кожен раз хочеться подарувати доньці щось особливе, що запам'ятовується, а не просто одяг, з якої дівчинки швидко виростають. Тим більше що подарунки з давніх часів робили зі змістом. У цій статті ми зібрали різні варіанти відповідних подарунків для доньок на найпоширеніші свята.
Крім того, магазини для дітей пропонують величезний асортимент розвиваючих ігор. На кожен етап дорослішання дівчинці можна підібрати оптимальний варіант - від дитячого комп'ютера, який розвиває дрібну моторику рук, до всіляких стратегій, навчальних думати, шукати кілька варіантів рішення.

Такі ігри можна придумати і змайструвати самостійно. Так, для маленької доньки, яка тільки робить свої перші кроки, цілком реально зробити розвиваючий килимок з всяких дрібниць: замків блискавок, кишеньок, гудзиків, шнурків, колечок, різноманітних застібок від старих сумок, м'яких іграшок - все це потрібно міцно пришити на загальну основу , щоб малятко не змогла ненавмисно проковтнути один з елементів. Підберіть найбезпечніші (екологічно чисті) матеріали - бавовна, дерево, вовна, шкіра, і ваша донька отримає цікаву забаву, яка подарує їй годинник захопленого пізнання світу, при цьому весь інший будинок буде врятований від розгрому.

А також, останнім часом в наше життя щільно увійшли персональні комп'ютери, і сучасні діти часто отримують навик управління мишкою раніше, ніж починають вчитися володіти олівцем і ручкою. І це відкриває нам ще один напрямок подарунків - комп'ютерні ігри для дівчаток.

І якщо ми вже торкнулися канцелярську тему, то не можна не згадати про подарунки з цієї сфери: всілякі набори для творчості, які можна придбати сьогодні практично в кожному магазині, надають все необхідне для самореалізації майбутньої жінки, дозволяють знайомити дітей з рідкісними заняттями, пробуджувати любов до прекрасного, отримувати нові навички.

І звичайно, відома істина яка говорить, що найкращий подарунок - книга, і сьогодні не втрачає своєї актуальності. Дитячі книги допомагають маленьким людям дізнатися, як влаштований світ, зрозуміти моделі поведінки в суспільстві, отримати відповіді на свої недитячі питання.

Подарунки для дівчаток шкільного віку

З настанням шкільного віку дівчинки починають стрімко дорослішати. Тепер вже не достатньо подарувати красиву, цікаву книжку - прийшов час купувати доньці особливі блокноти - щоденники, де можна зберігати під замком свої дівочі таємниці, і модні журнали для дівчат. Шикарні банти і заколки поступово поступаються дорогою підлітковим аксесуарам і біжутерії. А дитяча косметика втрачає свою привабливість перед справжніми тінями, помадами і тушшю.

Скоро прийде час, коли можна подарувати доньці і предмети дорослого гардеробу: перший гарний набір нижньої білизни, модні колготки, легінси та ін.

Подарунок коханій доньці на будь-який вік

М'які іграшки люблять дівчинки різного віку, включаючи 18 +. Спочатку ці міфічні звірятка оберігають спокійний сон, потім переходять у категорію безсловесних подружок, а з часом, стають окрасою інтер'єру. Але завжди вдалий варіант м'якої іграшки здатний розтопити дівоче серце! У відповідності з віком доньки потрібно просто зробити правильний вибір з безлічі милих і кумедних істот, якими заповнені прилавки дитячих магазинів.

Пазли стали ще одним символом сучасності. Вони допомагають розвинути просторове мислення у дитини. На кожен вік існують своя складність: від одновимірних м'яких пазлів з 4 фрагментів для малюків до суперскладних картин, які складаються з декількох тисяч шматочків, здатних захопити й дорослу дочку. А також, об'ємні 3d-пазли, з яких можна зібрати цікаві аксесуари для дому. Ще багато поліграфічні фірми пропонують робити пазли на замовлення - будь-яку принесену замовником фотографію спеціальна машина перетворить на набір фігурних фрагментів, їх яких ви всією сім'єю можете скласти зображення, де відображений важливий момент з вашого життя. Спільне збирання головоломок і пазлів чудово впливає на відношення між дітьми і батьками, особливо у складний час підліткового періоду.

Крім того, існує ще один вид подарунків - дорогоцінні метали. Якщо ви ставитеся до категорії батьків, які дбають про майбутнє своїх дітей - почніть робити внесок в їх добробут прямо з народження. Наприклад, заведіть традицію на кожен День народження чи Новий рік дарувати дочці по срібній монеті. Тільки не потрібно забувати, що маленькі люди ще не розуміють значущості грошей, тому обов'язково супроводжуйте такий серйозний подарунок другим, відповідним віком і пристрастям своєї дівчинки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт