Feedback

Що подарувати дорослому чоловікові на день народження?

04.09.2014 2192

Чоловіки - вони в душі ще хлопчаки, зовні намагаються здаватися воїнами- спокусниками, а всередині - сущі нероби і романтики. І як догодити такому багатогранному створенню природи? Повинно бути відомо тільки вам, дорогі читачі. Отже, кілька ідей з приводу того, що подарувати дорослому чоловікові на день народження:

Якщо чоловік серйозний - то і підхід серйозний
Жарти в сторону. Ви збираєтеся на найважливіше захід року до альфа - самця і прототипу Джеймса Бонда. На нього працює вся секретна розвідувальна служба якого б ви ні назвали держави. З ним консультувався сам ! ! ( багатозначна пауза....). Загалом, про його інтереси мало що відомо, але ясно одне - догодити йому обов'язково треба.

Забавні труси або футболка з нанесенням тексту. Цей чоловік оцінить подібний подарунок, хоч би йому було 25 або 45. Головне - знати слабкість і натиснути на неї: «Виростив дочку - деревами і будинками не займаюся» або «Це не пузо. Це я черепашку ношу» - ну загалом, пофантазуйте.
Даруємо колекційні вироби. Через власну агентурну мережу в особі дружини чи мами дізнаємося, чим балується супергерой на дозвіллі - порцелянові собачки, фотографії моделей пін-ап або що серйозніше, головне, щоб подібного експонату у нього не водилося.

Колекційний набір сигар або коньяку. У 99 % агентів 007 є хоча б одна з цих слабкостей. Завдання - виявити і використати проти нього самого, із задоволенням і витонченим смаком. Ніякої дешевизни і банальностей на кшталт «Хеннесі» - тут треба дивувати.

Аксесуар з справжньої шкіри. Це може бути шпигунський щоденник в палітурці зі страуса або дорога ручка Ferrari - для супергонщіка. Словом, щось статусне.

Добряк і веселун

Такий водиться в кожній компанії, і завжди здається, що знаєш, що подарувати дорослому чоловікові на день народження. Ан ні - приходить заповітна дата, і все в розгубленості : цей хохмач навряд чи чого-небудь здивується. А ми спробуємо:

Замовний розіграш або виступ. Зараз існує безліч івент- агентств, сенс самого існування яких - розвеселити тих, кого вже нічим не здивуєш. Ось і поставте задачу: нехай це буде «прихована камера» або підставний квест, головне - оперативна відеозйомка та колективний перегляд.

Набір завзятого... А хто він, власне? Рибак, мисливець або просто любитель насіннячок ? Ну так от зберіть і подаруйте йому все необхідне - від блешні до газетного пакету. Такі дрібниці ніколи не бувають зайвими, а якщо сумніваєтеся в покупці чогось серйозного - краще сховайте грошики на цей подарунок серед іншої дурниці. Ось це буде дійсно приємно.

Нарешті, порада: майже кожен чоловік обожнює вилазки на природу, а от самого потрібного в будинку не виявляється. І такі подарунки, як фляга, набір для барбекю, потужний ліхтарик або мисливський ніж ще нікого не засмучували.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт