Feedback

Що подарувати братові на день народження?

19.09.2013 4849

Що подарувати молодшому братові на день народження
Якщо братик ще не підріс, яким подарункам він буде радий? Дитина дитсадівського віку оцінить іграшку. Спортивному школяру подаруйте м’яч, велосипед або скейт. А будь-якого іншого дитині сподобається який-небудь інвентар для комп’ютера. Це може бути гарнітура для он-лайн ігор, колонки, джойстик, диск з комп’ютерною грою, клавіатура з підсвічуванням, миша для геймера, новий монітор і безліч інших оригінальних штук з магазину, що спеціалізується на комп’ютерах. Підліток, що займається спортом сам може пошкодувати грошей купити собі додому спорт товари. А це відмінний шанс для вас піднести братові в подарунок гантелі, турнік або іншу корисну річ для зміцнення м’язів.
Що подарувати дорослому брату на день народження
Відразу попередимо, що дорослому чоловікові точно не слід дарувати сувеніри і дрібнички, які будуть потім порошитися у нього на шафі. Багато чоловіків цінують корисні та практичні подарунки.
Автолюбителю подаруйте кухоль з підігрівом від прикурювача. Таку оригінальну річ можна знайти в інтернет-магазинах подарунків. Теплий чай в дорозі — що може бути краще в холодну пору! Чоловіки з машиною обов’язково порадіють подарунку, який буде нагоді в автомобілі.
Молодому братові, який обожнює галасливі вечірки і суспільство своїх друзів, подаруйте прикольні ігри для веселих зустрічей з друзями. Не бійтеся перестаратися з гумором, вже брат точно зрозуміє! Крім того, можна купити набір для покеру в валізці. Любитель посидіти ввечері за келихом віскі і партією в покер буде радий такому подарунку.
Брату, як і будь-якому іншому чоловікові, завжди потрібно під рукою мати інструменти. Подаруйте йому стильний і якісний набір інструментів для будинку.
Забезпечте брату активне й веселе літо, повне пригод. І навіть не важливо, яка пора року, подаруйте йому набір для пікніка, мангал, намет або набір похідного посуду. Сюди ж можна віднести м’який плед, який покаже всю вашу турботу і любов до брата.
Самому близькому чоловікові в світі, братові, сестра хоче подарувати щось таке, що б завжди нагадувало йому про неї. Але як бути, якщо сувеніри будуть для чоловіка дрібничками на полиці? Подаруйте брату прикраса, наприклад, золотий ланцюжок, яку він зможе носити на шиї. Якщо брат носить ділові костюми на роботу, можна вибрати запонки, красиву краватку або затиск для нього. Хто, як не ви найкраще знаєте смак свого улюбленого брата? Дівчата розмір одягу можуть визначити на око, підіть в магазин і підберіть стильну футболку, класний джемпер або модні окуляри!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: А як?





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт