Feedback

Що подарувати на День Святого Валентина дівчині?

04.09.2014 1313

Щоб робили усі закохані світу без свого власного «професійного» свята?! Адже навіть в нашій країні традиція відмічати 14 лютого прижилася настільки швидко, що вже і не віриться, що якихось 15-20 років тому про цю дату в ніхто і не чув.
За традицією закохані завжди готують один одному подарунок на День Святого Валентина. І, якщо фантазія жіночої половини закоханих завжди підкаже, що подарувати своєму коханому, то молоді і дорослі чоловіки кожного разу замислюються, що подарувати улюбленій дівчині. Тому ми вирішили полегшити юнакам, хлопця і чоловікам підготовку до вподобаного європейського свята - допомогти з вибором подарунка і підготовкою свята.

Варіанти жіночих подарунків на 14 лютого

Для пар, які ще тільки вибудовують свої стосунки, ми не станемо рекомендувати відверті подарунки. Під час букетно-цукеркового періоду краще обмежиться романтичними сувенірами: різними стилізаціями сердець, милими іграшками, парними статуетками і так далі

На пізнішому етапі стосунків можна дарувати дорожчі і особисті подарунки. Але будьте обережні: купувати косметику, духи, одяг, ювелірні прикраси можна тільки після того, як витончений пальчик вашої дівчини точно вкаже модель, марку, назву! Інакше, можна зіпсувати свято і собі, і коханій.

Якщо ви настільки близькі, що можете правильно вибрати комплект красивої або еротичної білизни - сміливо ідиті у відповідний магазин і купуйте сексуальний, шикарний або грайливий комплект. Таким чином, у вас з'явиться додаткова надія отримати ще один подарунок від своєї коханої - домашню демонстрацію подарунка з подальшим стриптизом.

Як відомо, багато жінок люблять мішуру, блиск і інші аксесуари свята. Тому в такий день дуже важливо створити атмосферу романтики. Це не обов'язково має бути вечеря при свічках в дорогому ресторані. Поняття романтики для кожного індивідуальне, тому тут можна імпровізувати:

ванна шампанського
ложе з пелюсток троянд
самота на природі
участь в тематичній вечірці
вечір в орендованому лімузині
політ на повітряній кулі
і навіть спільний стрибок з парашутом.
Імпровізуйте, дивуйте свою дівчину, даруйте їй не лише в це свято, але і щодня солодощі, квіти, подарунки і свою любов!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт