Feedback

Оригінальні подарунки жінкам або як дарувати цікаві подарунки?

08.04.2014 1472

Жодна урочистість без подарунків не обходиться, більше того, якщо ця урочистість торкається самої прекрасної половини людства. Звичайно, справжній чоловік завжди прагнутиме підносити подарунки своїй жінці не лише по святкових днях, але і серед днів буденних, даруючи їй радість і посмішку. Досить просто подарувати що-небудь незвичайне, нехай простеньке і недороге, але вкласти шматочок своєї душі. Проте, це буде оцінено належним чином...

Жінки люблять увагу!

Даруючи подарунок своїй дружині або подрузі, мамі, дочці, сестрі, бабусі або колезі, треба постаратися, щоб той залишився в їх пам'яті надовго. Навіть якщо планується подарувати лише букет квітів, то він має бути ексклюзивним. Сьогодні такого роду квіткові букети цілком доступні в спеціалізованих салонах або інтернет-магазинах. Квіткову композицію також можна замінити букетом з цукерок або повітряних куль - тут політ фантазії не обмежений нічим - можна зробити самому або замовити найдивовижніші фігури звірів, символи любові, стилізовані букети.

Якщо ж є бажання порадувати винуватицю урочистості чим-небудь незвичайним і неординарним, то продуманий і реалізований має бути оригінальний подарунок. Звичайно, оригінальність і конкретний вибір залежить від статусу і віку жінки.

Так, коли треба ощасливити дівчинку дошкільного віку, то непоганим оригінальним рішенням буде величезна м'яка іграшка, яскрава, рясно ілюстрована дитяча книга, головоломка або лялька. Якщо ж юна леді вже відвідує школу, то її, швидше за все, вже цікавлять наряди і косметика. Адже вона не хоче від одноліток відставати, та і модою, напевно, цікавиться. Проявити любов і турботу можна усього лише набором натуральної косметики, ювелірною прикрасою середнього цінового діапазону або дорогими духами.

А можна без попередження відправитися на цілий день в аквапарк, зоопарк або інший розважальний центр, і там розважати майбутню жінку цілий день, приділяти їй одній увагу. Для дорослішої дочки або сестри шикарним подарунком можуть стати квитки на концерт улюбленої зірки або інша подія, пов'язана з предметом її захоплень. Такий оригінальний подарунок юна леді оцінить належним чином.

Здавалося б, підбір подарунка для дружини - справа не з легенів. Вона велику частину свого часу приділяє сім'ї, дітям, будинку. Тому їй буде дуже приємно відволіктися від повсякденних турбот і отримати в подарунок, так би мовити, відпочинок, хоч би, на декілька днів.

Насправді, дивовижні подарунки жінкам дарувати зовсім не складно! Адже можна несподівано піднести дружині квиток в театр на цікаве представлення, а ще краще відправитися разом в туристичну поїздку. На крайній випадок, відвідати і ресторан, який розташований на яхті або на висоті, організувати політ на повітряній кулі або дельтаплані, насолодитися яскравими моментами зорбинга. Абонемент в спа-салон теж може стати дивовижним подарунком для дружини, тільки піднесіть його дуже акуратно, щоб вона не вирішила, що це натяк на її поганий зовнішній вигляд.

А ще можна купити набір шикарної білизни або комплект для ролевих ігор і влаштувати в самоті власного будинку шоу для двох, тим самим, додавши різноманітності в інтимне життя і розбудивши пристрасті, що злегка уляглися. Тут буде доречний і стриптиз, і ванна з пелюстками троянд, і свічки.

Якщо ж з вашою другою половинкою ви доки ще не стали парою, то ваші стосунки, швидше за все, отже наповнені романтикою і пристрастю. У такому разі дивовижним подарунком для подруги буде щось неординарне для її способу життя : самостійно приготована вечеря в тихій спокійній атмосфері, зшиті вами м'які тапочки або зварене у вигляді серця мило, футболка з освідченням в коханні, коробка улюблених цукерок, де на коробці зафіксовані кращі моменти ваших стосунків.

Здивувати сестру або колегу складніше. Для цього треба добре знати, чим вона живе в звичайному житті, і дарувати не щось матеріальне, а знання і емоції. Наприклад, для завзятої кулінарки підійде майстер-клас приготування суші від японського шеф кухаря; для умільця - уроки виготовлення намистин, миловаріння або валяння шерсті, для тихоні - курси самооборони, для «сірої мишки» - похід до стиліста і так далі

Якщо винуватиця урочистості має хороше почуття гумору і ваші стосунки досить близькі, можна подарувати прикольний подарунок: футболку із смішними написами, скриньку з сюрпризом, смішну картинку або зухвалу книгу, наприклад, «Як перестати бути стервом».

Ще одна категорія жінок - це бабусі. Їх люблять усі. І в їх свято діти і онуки завжди прагнуть у черговий раз виразити свою любов і повагу, прибігаючи до допомоги слів, кольорів і подарунків. Оригінальним презентом для бабусі може стати сімейний альбом, де кожен член клану напише свої побажання, вклеїть особливі фотографії, розповість про свою любов. Якщо ще такий дар супроводжувати спільним виходом у світ або на природу і постійним наданням уваги бабусі, то згадувати це свято вона буде ще довга.

Ще одним дивовижним подарунком стане путівка в хороший санаторій. Там вона не лише відпочине, але і здоров'я підправить, різноманітить одноманітні будні. Це особливо торкається тих бабусь, які не працюють і велику частину часу проводять удома. Онуки, які ще не заробляють, можуть піднести улюбленій бабусі самостійно зроблені оригінальні теплі шкарпеточки, кофтини або халати.

Дорогі чоловіки, вчитеся робити дивовижні подарунки жінкам. І не забувайте, що, вибираючи презент, в нього потрібно вкладати не лише гроші, але і власну душу - саме це цінують багато представниць прекрасної статі! Крім того, не можна упускати і такі, дрібниці, що здаються для вас, як красива упаковка подарунка, його "комплектація" букетом прекрасних яскравих квітів і створення відповідної радісної або хвилюючої атмосфери.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт