Feedback

Як розвесилити гостей на ювілей

18.09.2013 5321

1. Придумайте різні конкурси та ігри. Вибирайте між активними, рухливими іграми (в цьому випадку вам знадобиться і відповідний зал) й інтелектуальними (такими, де сила в голові, а не в руках і не в ногах), керуючись вподобаннями запрошених. Адже напевно вони - або ваші родичі, або друзі, або колеги, тобто ті люди, яких ви дуже добре знаєте. Ви напевно в курсі, що вони найбільше люблять. Це ваш ювілей, але враховувати смаки присутніх треба обов'язково.

2. Запросіть музикантів і час від часу залишайте своїх друзів в спокої, щоб вони могли трохи повеселитися так, як вони хочуть або відпочити від шалених веселощів. Дайте їм спокійно підійти до вас і подарувати подарунок. Дайте потанцювати, якщо вони того хочуть. У цьому випадку потрібно або включити більш спокійну музику, або замовити щось підходяще узикантам. Чергуйте веселу, запальну музику та мелодії для повільних танців. Не потрібно примушувати людей веселитися.

3. Розіграйте маленьку сценку або навіть невеликий спектакль, що оповідає про життя ювіляра. Зараз без жодних зусиль можна зняти або змонтувати невеликий ролик про пригоди іменинника, можна показувати його старі фотографії. Можна перенести історію його життя хоч на ту ж "Одіссею" Гомера - тут фантазії немає межі. Робіть все, щоб кожна хвилина свята була заповнена дійством (за винятком хвилин "відпочинку"). Можете навіть запросити вашого кухаря і попросити його приготувати що-небудь отаке прямо на очах у гостей.

4. Включіть в програму свята небудь сюрприз. Сюрпризи люблять дорослі і діти. Найкраще такого роду фішку помістити ближче до кінця свята - номери, які проходять ближче до кінця свята і пожвавлюють вже втомлених гостей, запам'ятовуються надовго і зазвичай залишають сприятливі враження. Тому і з вибором такого номера потрібно бути дуже обережним. Якщо у самого ювіляра непогане почуття гумору і його жарти завжди вдаються, можна попросити його самого небудь "відмочити". У цьому випадку до кінця свята увагу гостей зосередиться саме на ювіляра і з цим-то останнім враженням гості і розійдуться по домівках.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання універсальні з ювілеєм, в якому знаходиться 122 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що подарувати дядькові на 60 років

    Що подарувати дядькові на 60 років

    Дуже приємно бути запрошеним на ювілей свого дядька, особливо, якщо він відіграв важливу роль у вашому житті. У цьому випадку варто надзвичайно серйозно підійти до вирішення питання: «Що подарувати дядькові на 60 ... 7998

  • Як правильно дарувати і приймати подарунки

    Як правильно дарувати і приймати подарунки

    Подарунки люблять усі, але от, на жаль, не всі вміють правильно їх дарувати і приймати. Як правильно приймати подарунки. Як правильно дарувати ... 2828

  • Як розвесилити гостей на ювілей

    Як розвесилити гостей на ювілей

    Ювілей у нашій країні святкується зазвичай широко. Знімається зал, запрошується купа гостей, купуються їжа і напої, співаються пісні, розповідаються байки і кумедні випадки з минулого. Але якщо у гостей немає спільних тем для розмови, доводиться часто зі шкіри геть лізти, ... 5319

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт