Feedback

Історія дня народження

03.04.2014 2200

День народження - мабуть, найулюбленіше свято в житті кожного. Ще з часів язичницьких племен люди святкують день народження. Протягом такого тривалого часу не могло не статися безліч цікавих фактів і подій. Наприклад, дата 22 квітня оголошена днем народження Землі. З таким оголошенням виступила організація ООН в 1971 році. У Голландії найбільш значущими днями народження вважаються вік 5, 10, 15, 20, 21 року. У ці дні іменинникам дарують особливо значущі подарунки і влаштовують розкішні застілля.

У Британії день народження членів сім'ї відзначається в певні дні, які навіть не збігаються з їх реальними днями народження. Наприклад, англійська королева Єлизавета Друга святкує свій день народження в другу суботу червня, хоча її власний день народження 21 квітня. Також у цій країні склався звичай: кожного, хто святкує свій 80, 90 і сотий день народження, вітає особисто королева.

У країні висхідного сонця день народження не прийнято святкувати, якщо вам не 60, 70, 79, 88 і 99 років. У деяких племенах індіанців крім дня народження прийнято святкувати день першого кроку.

У школу середньостатистична дитина йде приблизно на 2500 тисячний день з дня свого народження. У віці 28 років проходить ваш десятитисячний день життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження сестрі, в якому знаходиться 180 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт