Feedback

Як відзначити останній дзвоник

18.09.2013 5482

1. Найбільш простим і поширеним місцем проведення свята вважається шкільна дискотека в актовому залі. Перебуваючи в стінах рідної школи, ви будете почувати себе більш комфортно, затишно і значно заощадите свої кошти. Вам не потрібно буде довго добиратися до місця святкування. Однак у школі буде дуже багато контролю з боку вчителів.

2. Якщо в школі немає відповідного приміщення або більшість однокласників голосує за проведення свята за її межами, тоді кафе це те місце, на яке потрібно звернути увагу. Орендуйте невеликий затишний зал, там не буде сторонніх людей. Це дозволить вам створити більш комфортну і теплу атмосферу. Будьте готові до значних витрат. Підготуйте для однокласників різні конкурси, розіграші та вікторини, щоб вечір не був нудним.

3. Хорошою ідеєю відзначити останній дзвінок є прогулянка на воді. Заздалегідь домовтесьза теплохід і проведіть на ньому всю ніч. Це дуже зручно, так як випускники не розбредуться в пошуках різних пригод, і ви проведете чудовий вечір всім своїм класом. Подбайте про теплий одяг, літні ночі на воді бувають досить прохолодними. Не забудьте взяти фотоапарат чи відеокамеру. Ваші фотографії на тлі води, заходів і сходів сонця вийдуть просто чудовими.

4. Після урочистої лінійки можна відправитися всім класом на природу з ночівлею. Візьміть з собою більше їжі, намети і теплі ковдри, щоб не замерзнути вночі. Зустріньте світанок разом зі своїми друзями. Якщо поблизу буде знаходитися річка, тоді обов'язково візьміть вудки і влаштуйте змагання по лову риби. Увечері розпаліть багаття, зваріть юшку, співайте пісні під гітару і розповідайте веселі історії зі шкільного життя. Можна розділитися на команди і влаштувати різні змагання.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на останній дзвоник 2023, в якому знаходиться 103 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Коли останній дзвоник 2021?

    Коли останній дзвоник 2021?

    Останній дзвоник 2021: коли та як проходитиме в умовах карантину Останній дзвоник цього тижня пролунає в багатьох школах. Але також є школи, в яких свято останнього дзвоника відбудеться в понеділок, 31 ... 700

  • Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник – це день, коли учні до осені прощаються зі шкільною формою, ... 4128

  • Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Останній дзвоник в Україні у 2018 році традиційно пройде в останню п'ятницю весни. Та це ще далеко не кінець шкільного життя в цьому році. Про основні дати, які чекають на школярів у травні-червні, читайте ... 4377

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт