Feedback

Прикмети дня народження

08.04.2014 1799

В давнину особлива увага приділялася дню народженню, було дуже поширене ворожіння в день народження. В основному ворожили на картах. До обіду, коли іменинник залишався один в кімнаті, він розкладав колоду карт, а потім читав знаки. Завдяки цьому гаданню можна було дізнатися, що вас чекає в наступному році вашого життя.

Однак було поширене не тільки ворожіння, не малий інтерес представляє і прикмети. Традиційний пиріг (торт) на день народження з'явився не з проста, в давнину, він вважався символом багатства і благополуччя. Вважалося, що шматок такого пирога, повинен дістатися кожному гостю, тоді у іменинника буде довге ібагате життя. Проте ще раніше цей звичай мав трохи інший вигляд. Пиріг не їли, його розламували над головою іменинника, а потім після закінчення свята, людина у якої день народження виносила його на дорогу, таким чином, він годував темні й світлі сили.
У давнину було прийнято запрошувати тільки чітку кількість гостей, не дотримання цієї традиції могло привести до неприємностей для іменинника.
Вимовляти побажання і привітання - теж дуже стародавній обряд . Вважалося, що чим більше хороших слів сказати імениннику, тим щасливіше він буде.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тещі, в якому знаходиться 187 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт