Feedback

Історія поздоровлення на день народження

31.03.2014 4537

Колись був такий звичай. У день народження до будинку іменинника повинно було прийти багато людей. Вважалося, що кожен з них повинен був сказати побажання або поздоровлення. Було повір'я, що якщо побажання сказано від чистого серця, то воно обов'язково здійснитися. Сьогодні ця традиція збереглася і до наших днів, але чи вміємо ми говорити тости і поздоровлення .

Що бажати? Дуже часто відсутність відповіді на це питання є великою проблемою. Насправді все просто. Не треба придумувати чогось дуже оригінального, побажайте людині, те, що велить вам ваше серце. Нехай навіть ці побажання будуть банальними. Якщо зовсім нічого не можете придумати, спробуйте скористатися готовими привітання на сайті вітань.

Ще одна проблема - це банкрутство слів. Насправді у людини великий словниковий запас, але при сторонніх людях він не може висловити свою думку. Вихід лише в тому, щоб заздалегідь написати свій коротенький виступ, а потім багато разів відрепетирувати його перед дзеркалом. Поспостерігайте за своєю мімікою, рухами. Маленька порада - впоратися з хвилюванням допомагає відволікання. Візьміть в руку, який небуть предмет і спробуйте зосередитися на ньому.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 1 рік, в якому знаходиться 206 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт