Feedback

Оригінальні подарунки на весілля

19.09.2013 2453

Почнемо з подарунка музичного. Нерідко на весіллях можна почути кілька популярних композицій, об'єднаних в одну пісню для молодят, або навіть послухати твори родичів і друзів. Але куди цікавіше буде щось більш професійне, адже подарунки повинні бути досконалими. Наприклад, ви знаєте, що наречена обожнює пісні групи «Океан Ельзи» або не пропускає жодного виступу «Віа гри». Якщо вам дозволяють фінанси, подаруйте молодим одну композицію в живому виконанні улюблених зірок шоу-бізнесу. Так, такий подарунок буде не найдешевшим, зате його точно запам'ятають назавжди.

Ще один варіант оригінального подарунку на весілля - сімейна реліквія. Десятий набір посуду або шостий міксер нікому не потрібні. Але ви можете подарувати золоту або срібну ложку з іменами молодих, раритетне видання улюбленого роману нареченого або брошка із зображенням нареченої. Такі подарунки можуть зайняти почесне місце в будинку молодих, а потім переходити їхнім дітям і навіть онукам. Тоді вас точно не забудуть, а ваш сюрприз стане особливим.

Завжди актуальні подарунки, які дарують радість Якщо ви знаєте, що молодята завжди мріяли поїхати в Марокко або відвідати сніжну Аляску, подаруєте їм путівку. Стандартні варіанти начебто Єгипту або Туреччини мало кого здивують, а от незвичайні маршрути сподобаються і нареченому, і нареченій. Також подумайте про особливе готель. Наприклад, є готелі, розташовані в самому серці пустелі або готелі, схожі на парк із трейлерів. Головне, щоб це було незвичайно й цікаво.

Приємні сюрпризи за допомогою ЗМІ ніхто не скасовував. Бігборди із зображенням молодих і побажанням щастя або поздоровлення по радіо - все це також додасть яскравості й фарб у день одруження. Завжди можна замовити платний сюжет на місцевому телебаченні про щасливу пару. Звичайно такі подарунки стають одні із самих несподіваних.

Пам'ятайте, що стандартні постільні набори або сервізи давно перестали бути актуальними. Даруєте молодятам приємні емоції та казку, вони це точно оцінять, адже такі сюрпризи не забуваються.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт