Feedback

Тропічні метелики в подарунок

03.02.2014 1842

Подарунки бувають різні, і для кожного це індивідуальний підхід. Для тих, хто дуже любить щось колекціонувати дуже оригінальним і цікавим подарунком на день народження можуть стати різнокольорові тропічні метелики. Метеликів можна дарувати різними способами. Можна організувати живий салют. Для цього метелика поміщаються в красиву святково прикрашену коробку.

У певний момент коробка відкривається, а з неї вилітає зграйка різнокольорових метеликів, які розлітаються в різні сторони. Протягом усього свята метелики радуватимуть вас, літаючи навколо квітів, людей в яскравому одязі і джерел світла. Коли свято закінчиться, метеликів можна акуратно зібрати і віднести додому або роздати гостям.

Можна подарувати іменинниці живий букет. До речі, так робили стародавні римляни, вони вважали , що метелики - це квіти, зірвані вітром. Фахівці допоможуть вам оформити букет або квіткову корзинку з метеликів . У таких букетах вдало поєднуються квіти і неймовірно красиві тропічні метелики всіляких забарвлень і розмірів.

Живий салют або живий букет з метеликів - це відмінний спосіб здивувати і порадувати близьку людину в день його народження. Найголовніше мати хорошу фантазію і оригінальний підхід .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження сестрі, в якому знаходиться 180 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт