Feedback

Що подарувати на новосілля. Поради

03.02.2014 1580

Якщо вас запросили на новосілля, то перед вами постає питання, що ж можна подарувати в подарунок на новосілля.

В давнину, подарунок на новосілля завжди повинен був нести якийсь певний сенс, то тепер усе змінилося. Хоча для багатьох можна і зараз послідувати цій старовинній традиції і подарувати символічний подарунок.

Найкраще з'ясувати у господарів торжества, що ж вони хотіли б отримати на новосілля. Адже після переїзду і при облаштуванні побуту на новому місці завжди хочеться щось придбати, а якісь речі не витримали переїзду , і їх потрібно замінити.

Якщо ж новосели не можуть відповісти на ваше запитання, а просто знизують плечима і не знають, що вам замовити, доведеться вам проявляти свою фантазію. Можна зазирнути в жіночий журнал і пошукати ідеї для подарунків там, а можна поставити себе на місце новоселів і уявити, що б ви самі хотіли отримати в подарунок з цього приводу.

Гроші на новосілля як правило, не дарують. Правда, в сучасному світі і нині гроші все ж є універсальним подарунком, адже на подаровану суму можна збагнути подарунок який до душі вам. А можна вийти з цієї ситуації, подарувавши сертифікат в інтер'єрний магазин, щоб новосели самі могли підібрати собі подарунок до смаку і за потребами.

Хорошим подарунком до новосілля можуть стати предмети побутової техніки або набори хорошою посуду.
При виборі подарунка для новоселів враховуйте їх смаки й уподобання, а також характер їх нового житла. Якщо в якості подарунка ви подаруєте непотрібну річ, вона попросту стане тягарем або як кажуть звичайним пилозбірником .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт