Feedback

Традиційна їжа на Паску

29.01.2014 2031

Головним святом православної церкви є паска . Природно, якщо підходити до святкування пасхи вельми серйозно, то необхідно для початку дотримуватись посту. Також слід знати, що традиційні великодні яйця і паски необхідно готувати не пізніше «великого четверга», а освячувати в ніч з суботи на неділю. Обов'язковим атрибутом є саме червоні яйця, пофарбовані за допомогою цибулиння.
Паски в основному начиняють різними сухофруктами ( родзинками, волоськими горіхами і т.д.), а зверху заливають глазур. Також, якщо ви є затятим прихильником традицій, то слід нагадати, що паска повинна бути овальної або круглої форми, але також і бути витягнута. Ще одним традиційною стравою в день паски у православних є холодець, сирні паски, страви з буженини, гусятини або качки . Також слід пам'ятати, що святкування пасхи триває протягом сорока днів, так як вважається, що Ісус після воскресіння провів на Землі сорок днів .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт