Feedback

Що подарувати старшому братові

27.09.2013 4273

Якщо різниця у віці невелика, то проблеми не такі великі. У дитинстві можна зробити подарунок своїми руками: м'яку іграшку, сувенір і листівку. Але що робити, коли фінансові можливості зросли? Звичайно, презенти вже не можуть бути марними і просто приємними, потрібно, щоб вони мали практичне застосування.

Деякі сучасні фотосалони пропонують послугу по створенню фотокниги, на основі вже наявних кадрів. Такий презент буде особливо приємним, якщо брату вже чимало років. Вибираючи подарунок, віддайте належне його захопленням. Телескоп, мікроскоп, фотоапарат, відеокамера і так далі, - всі вони можуть стати чудовими варіантами презенту. Роблячи цінне придбання, намагайтеся правильно розрахувати свої фінансові можливості, щоб подарунок був гідним, в іншому випадку віддайте перевагу чомусь більш простому.

Не забувайте, що брат - чоловік, йому необхідні для гоління і спеціальні засоби по догляду за шкірою. Вони можуть стати безпрограшним варіантом того, що подарувати старшому братові. Звичайно, якщо у вас є можливість придбати хорошу електробритву, зробіть це негайно.

Краватка, сорочка, доповнені аксесуарами у вигляді запонок і затиску для краватки, стануть солідним доповненням до гардеробу брата. Якщо він - молодий хлопець з гарною фігурою, то вибирайте приталену сорочку насиченого кольору. Для більш дорослого і представницького чоловіки сорочка повинна бути класичною.

Згадайте про прохання брата або скаргах про те, що йому чогось не вистачає в господарстві, гардеробі або машині і швидко відправляйтеся в магазин. Головне, щоб цей презент не придбав до вас хтось інший.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт