Feedback

Що незвичайного можна подарувати чоловікам

27.09.2013 2873

Так, що незвичайного можна подарувати чоловікам? Вам доведеться напружити всі свої мізки і подумати, що ви вмієте робити незвичайного. Можливо, ви займаєтеся рукоділлям, тоді своїми ручними роботами точно здивуєте чоловіка. У різній літературі детально описані процеси створення всіляких виробів, якими можна прикрасити квартиру, будинок, або присадибну ділянку, наприклад фігура казкового героя, зліплена з глини.

Якщо вищесказане варіант не підходить, купіть у квітковому магазині незвичайний квітка, наприклад кактус з довгими голками, це точно незвичайний подарунок, або драцену, великий фікус.

Подаруйте чоловікам гуртки незвичайної форми, сувеніри, в сувенірних магазинах ви зможете знайти багато незвичайних речей, які можна буде використовувати як за прямим призначенням, так і як прикраса.
Що незвичайного можна подарувати чоловікам
Працівникам офісів можна подарувати диск з набором жартівливих привітань та міні ігор, таких же незвичайних, як і оформлений диск. Такий незвичайний подарунок змусить чоловіків на багато довше дивуватися і сміятися, прокручуючи, переглядаючи вміст диска, а може ще і розсмішити свою сім'ю вдома, дружину, дітей.

Можете організувати концертну програму з конкурсами, сюрпризами, погодьтеся це незвичайний подарунок, тільки програму вибирайте як можна з більшою кількістю жартів. Жарти ви можете придумати самі і охарактеризувати, не залишити без уваги кожного чоловіка, можете зробити це спільно з людьми, провідними яких ви найняли спеціально для такого торжества.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тата, в якому знаходиться 191 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт