Feedback

Як розіграти колег на 1 квітня

13.03.2017 768

Розіграш № 1
В розпал якої-небудь бесіди потрібно вставити таке питання: «До речі, а ти знаєш, як розшифровується абревіатура «ДУНЯ»?». Після відповіді «Ні. А як?» відповідаєш: «Дурнів У нас Немає». Після чого твій співрозмовник на автоматі вимовляє: «А Я?»… Після секундного замішання можна прокоментувати: «Ну, якщо тільки ти».
Розіграш № 2
Для розіграшу знадобиться велика квадратна коробка. На одній із сторін великими яскравими буквами слід написати щось на зразок: «Пожертвуйте гроші у фонд постраждалих у війні 1812 року».

Зверху коробки потрібно зробити проріз, щоб кидали туди гроші. Далі берете цю коробочку написом до себе, щоб коли ви будете йти по офісу, її ніхто не бачив, і прорізом вгору.

Вибирається місце розіграшу (у людному коридорі під дверима кабінету). Підійшовши до вхідних дверей, ви виявляєте, що в двері коробка не пролізає. Тоді і вибирається жертва, якій ви під приводом швидкого відвідування кабінету передаєте коробку.

В результаті цього напис на коробці стане видимим таким, що оточує, але невидимою для жертви. Тим часом йдете в кабінет. Іноді жертва, сама нічого не підозрюючи, пропонує потримати коробці третій. Різні варіанти написів дають різні ефекти.
Розіграш № 3
Цей розіграш підходить для посвяти новеньких в дружні ряди трудового колективу або студентської компанії. На очах публіки у велику каструлю наливають міцну кислоту, що димиться, насипають найрізноманітніші хімікати, туди ж відправляють білу мишу і жабу (живих!), якісь частини анатомічних препаратів та ін. Потім ведучий зачерпує ополоником рідину, що вийшла, задоволено обнюхує і підносить новачкові.

Природно, жертва, особливо якщо це дівчина, трохи не втрачаючи свідомість, пищить: «Не буду!». Ведучий пошепки у відповідь гарчить: «Пий!». І та, примружившись, робить ковток. Реакція публіки просто шокова.

Секрет простий: у великій каструлі стояла купа маленьких посудин. Кожна речовина (чи істота) потрапляла у свій відсік, а потім ведучий зачерпував лимонад і ніс новачку. Просто, але ефект вражаючий.
Розіграш № 4
У розіграші беруть участь ведучий (він же гіпнотизер) і будь-яка кількість добровольців. Ведучий стає в центрі кімнати і запрошує усіх охочих «загіпнотизуватися». Добровольці стають в ряд або сідають на поставлені в ряд стільці. Обличчям до них стає ведучий.

Після цього гаситься світло. (Можна вимкнути світло зовсім, але краще, якщо світло освітлюватиме тільки гіпнотизера.) Після цього ведучий роздає кожному по звичайній тарілці і починає сеанс гіпнозу. При цьому він просить виконати будь-які прості дії — закрити очі, знизати плечима та ін., але обов’язково повинен час від часу просити потерти дно тарілки, а потім почухати ніс або підборіддя, потерти лоб або щоку.

Секрет полягає в тому, що кожна тарілка знизу сильно прокопчена сірниками або будь-яким доступним способом. Цей секрет знає тільки ведучий. Тому, коли сеанс закінчиться і включать світло, то обличчя в усіх загіпнотизованих будуть сильно забруднені сажею. Коли всі зрозуміють, що ж насправді сталося, настають бурхливі веселощі. Веселяться навіть жертви гіпнозу.
Розіграш № 5
Потрібно подзвонити (наприклад, в сусідній відділ, головне, щоб вас там не впізнали по голосу) і сказати: «Алло. Здрастуйте. Вас турбують з телефонної станції. Нині ми проводимо перевірку телефонних ліній.

Візьміть, будь ласка, в руки олівець». Найсмішніше в тому, що зазвичай нічого не підозрююча жертва запитує: «А ручку можна?». Ви, звичайно, прихильно дозволяєте. Далі: «Постукаєте, будь ласка, по телефону. (Жертва стукає.) А тепер по стіні, поряд із телефоном. Спасибі. А тепер по голові!». У цей момент краще за все повісити трубку, щоб не чути, що вам скажуть.
Розіграш № 6
Чудовий і цікавий автомобільний прикол. Беруться два однакові брелоки від автосигналізації (вони зазвичай йдуть в комплекті). Один кладеться в кишеню. Далі оголошується всім, що у вас сигналізація особлива — нова розробка — реагує на мову, причому зі вбудованим інтелектуальним упізнавачем.

На очах у здивованої публіки ви серйозно командуєте брелоку: «Поставити на сигналізацію». Машина реагує і пищить один раз. Потім командуєте: «Зняти із сигналізаціюї». І, о диво, машина знову реагує. Далі пропонуєте будь-якому бажаючому експериментувати, причому команди можуть бути самі різні. Зрозуміло, що ви в цей час самі непомітно натискаєте на потрібні кнопки другої сигналізації — тієї, що в кишені.
Розіграш № 7
Дуже простий розіграш. На вечірці в чобіт найемоційнішій дівчині кладеться лизун. Хто не знає, це така желеподібна кулька, яка, будучи кинутою в стіну, розповзається, як однойменний герой мультфільму про привидів. Коли дівчина збирається додому і перевзується в передпокої, її нога намацує в чоботі щось дуже гидотне… Краще у цей момент стояти поряд, так як дівчина може і впасти.
Розіграш № 8
На дверях закладу, де є запасний вихід (бажано, щоб він хоч раз раніше відкривався, але в даний момент був закритий) вішається табличка: «Двері заїдають. Штовхайте сильніше!». А на справжні вхідні двері: «Вхід з іншого боку» і стрілкою вкажіть на запасні двері. От і все. Вам залишиться тільки спостерігати за бідолахами, які штовхають двері з усієї дурі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 1 квітня день сміху 2023, в якому знаходиться 25 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: http://ua.korporativus.com/





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт