Feedback

В якому кольорі зустрічати 2017 рік Вогняного Півня

05.12.2016 800

Як відомо, китайський гороскоп ділить усі року за приналежністю до одного з дванадцяти знаків - тварини або птаха. Кожен прийдешній рік несе в собі характеристику свого правителя і впливає на події, що відбуваються у цей період. Крім цього, рік керується певною стихією. Східні вчення говорять про наявність п'яти стихій: вогонь, земля, метал, вода та дерево. Стихії постійно рухаються, гармонійно перероджуючись і долаючи один одного. Кожній стихії відповідає певний колір: воді – синій, вогню – червоний, дереву – зелений, землі – жовтий, металу – білий (і всі металеві відтінки). Враховуючи 5 стихій і 12 знаків-заступників, повна їх «перезавантаження» згідно зі східним гороскопом відбувається по цикличному принципом через кожні 60 років.
Новий 2017 рік буде роком Півня, стихія цього періоду – Вогонь, а головний колір червоний, тобто знаком року буде Вогненний (Червоний) Півень. Саме ці параметри можуть впливати на ваше життя.
При підготовці до новорічного торжества всі намагаються використовувати колір стихії і покровителя року для того, щоб в майбутньому їх чекала удача і успіх. Навіть ті, хто не особливо довіряють гороскопам, намагаються дізнатися, в якому кольорі потрібно зустрічати майбутній 2017 рік і дотримати певні умови покровителя року і стихії.
Вважається, що правильно підібрана колірна гамма допоможе задовольнити вимоги правителя року і пошле людині здоров'я, фінансове благополуччя і успіх в особистому житті. Крім того, колір року – це тренд, який дотримується в декорі приміщення, одязі, аксесуарах і навіть макіяжі.
З того, що стихією нового 2017 року є вогонь, слід основна його тема – всі відтінки і похідні червоного тону. Зовнішній вид правителя року дозволяє розширити кольорову гаму, доповнивши її яскравими відтінками півнячого пір'я. Крім того, колір полум'я - це не тільки яскраво-червоний, а широкий спектр відтінків від золотистого до чорного.
Колір стихії і покровителя використовується в оздобленні будинку або приміщення, де відбуватиметься зустріч Нового року. Можна накрити стіл червоного або бордового скатертиною, поставити свічки в красивих золотистих свічниках. В оздобленні будинку повинно бути багато блиску, різнобарвною мішури, яку любить Півень. Прикрасити головний атрибут новорічного будинку – ялинку – також бажано в червоній кольоровій гамі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт