Feedback

Ворожіння на Старий Новий рік

17.11.2016 520

В ніч з 13 на 14 січня, на Старий Новий рік 2016, дівчата ворожать на судженого. Найулюбленіші ворожіння наших прабабусь.
1. Ворожіння на вареники на старий Новий рік 2016
Це одне з традиційних ворожінь на Старий Новий рік. Для цього господиня будинку, що запрошує гостей, готує вареники з картоплею, в деякі з яких кладе начинку у вигляді невеликих сюрпризів. Суть ворожіння в тому, що ніхто не знає, з чим саме йому попадеться вареник, і якраз по його начинці визначають, що людину чекає в майбутньому році.
2. Ворожіння на дзеркалах
Це ворожіння актуально не тільки на Старий Новий рік, а й на Андрія, в ніч перед Різдвом і на Водохреще. Ворожіння на дзеркалах вважається дуже небезпечним, тому далеко не кожна дівчина погоджується настільки випробовувати долю. Беруться два дзеркала (великих і бажано рівної величини), встановлюються один проти одного, висвітлюються двома свічками; найкраще тримати дзеркало навпроти висвітленого стінного дзеркала так, щоб з направленого дзеркала в стінному дзеркалі утворився довгий коридор, осяяний вогнями. І ось в кінці цього коридору і повинен з'явитися суджений; правда, дивитися доводиться іноді дуже довго, і побачити можна не тільки судженого ... а і всяку нечисть.
3. Ворожіння на зернах
Дуже легко гадати на зернах: в банку насипається будь-яка крупа, задається питання, після чого лівою рукою дістають жменю крупи і перераховують зерна. Парна кількість означає позитивну відповідь на поставлене запитання, непарне, відповідно, негативний.
4. Як дізнатися ім'я судженого в ніч на старий Новий рік
Довідатися ж ім'я майбутнього чоловіка простіше простого. Достатньо лише вийти на вулицю і попросити назвати першого зустрічного чоловіка його ім'я.
6. Ворожіння на кільці
По підлозі по черзі катають кільце. Якщо воно покотиться до дверей, дівчина скоро вийде заміж.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ivona





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт