Feedback

Новий рік у Франції

16.11.2016 694

Якщо Різдво у Франції виключно сімейне свято, то Новий рік - час для зустрічі з друзями, а також відвідування ресторанів, клубних вечірок, різноманітних розваг. У всіх закладах гостям пропонується святкове меню, заплановані цікаві тематичні програми, конкурси, розіграші і, звичайно ж, хороша запальна музика. Атмосфера чарівництва і веселощів панує в кожному будинку, на кожній вулиці і нею заряджається буквально все.
Святкова ілюмінація на французьких вулицях, прикрашені численні їли, сяючі вогні феєрверків...здається, що місто разом з його мешканцями і численними туристами занурюється в казку.
Чого тільки вартує прогулянка по Марсовому полі. Нагадує гігантську ялинку, Ейфелева вежа, яка переливається в новорічну ніч яскравими вогнями, притягує до Парижу. Багато народу після опівночі традиційно збирається на Єлисейських полях. Французи радісно вітають один одного, пригощають шампанським, вином, які вони беруть з собою. Всюди стріляють петарди і феєрверки, чуються радісні вигуки - тут вміють веселитися і розважатися.
Ресторани пропонують сценарії на будь-який смак, можна відзначити Новий рік на латиноамериканський лад, арабською, російською і т. д. В залежності від гастрономічних та музичних уподобань. Улюблена багатьма відвідувачами частина програми - розіграш лотереї, подарунки можуть бути найнесподіванішими сподіваними, так можна виграти навіть живність у вигляді поросяти. Зарядитися ще більш яскравими емоціями, можна, провівши вечір у клубі, чи в кабаре, наприклад Moulin Rouge, Crazy Horse. Задоволення досить дороге, в межах 250 євро на людину, але це того варто.
Дітлахів розважають казкові герої на чолі з Пер Ноелем (прототипом нашого Діда Мороза). Найбільш видовищна вистава з використанням сучасних технічних засобів для юних парижан розгортається перед мерією міста. У величезному наметі проходять вистави з участю різних персонажів - як античних героїв, так і сучасних мультиплікаційних, таких, як каченя Дональд.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт