Feedback

Коли святкують 2017 рік за китайським календарем?

16.11.2016 425

Згідно зі східним гороскопом, символом кожного року виступає тварина-талісман, певна стихія і колір. Тварини повторюються по дванадцятирічному циклі, стихії – по десятирічному, а кольори – по п'ятирічному. В життя співвітчизників міцно входить традиція дарувати один одному фігурки тварин, які вважаються оберегом своїх власників від негараздів у майбутньому році.
Якщо у нас Новий рік традиційно настає першого січня, то в Китаї святковий день щороку змінюється і залежить від Місячного циклу. Приміром, 2017 рік в китайському календарі розпочнеться 28 січня і закінчиться 15 лютого вже 2018 року. Наступаючий рік Вогняного Півня піде відразу за роком Вогненної Мавпи.
Китайський календар також передбачає цикли в шістдесят років – зараз ми перебуваємо у періоді, який почався в 1984 році другого лютого і триватиме до 29 січня 2044 року.
У 2017 році – році Півня в китайському календарі, везіння буде супроводжувати креативних людей, які прагнуть до успіху. Жителі Китаю вважають Вогняного Півня чи не найцікавішим персонажем східного календаря, а кольором вважається яскравий червоний. Цей рік сприятливий для тих, хто з легкістю впускає в своє життя нове і незвичайне, що з вдячністю приймає зміни. Самотні протягом цього року, нарешті, зустрінуть коханої людини, а у пар будуть всі шанси зв'язати свої узи на довгі роки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт