Feedback

В чому зустрічати новий 2017 рік півня. Що схвалить хазяїн року?

18.10.2016 1645

Новий рік — подія безумовно радісна, а ось якщо зустріти його правильно, як того бажає символ наступаючого року, то і весь наступний рік вас будуть переслідувати тільки радісні, світлі події. То в чому зустрічати і що одягнути на Новий рік 2017 Півня? Чи є якісь закони і правила? Символ наступаючого року, Півник — провісник світанку. Його крик пробудить весь світ від сну, наповнить людей життєвою енергією, яка стане в нагоді в боротьбі з життєвими труднощами, які напевно влаштує Півень через свою забіякуватість. Однак зміцняться сімейні узи — Півень любить і оберігає своїх квочок і курчат, нікому не дає їх в образу. А щоб Півень проявив до вас прихильність, необхідно вже зараз визначитися, що одягнути на Новий рік 2017.

Господар року не потерпить позбавлених смаку убрань і дешевих дрібничок на шиї — він любить дорожнечу, яскравість. Йому не чужа мода. Тому не скупіться на золото і дорогі прикраси в новорічну ніч.

В питанні, в чому зустрічати Новий 2017 рік Півня, важлива також кольорова палітра. Господар року — вогненно-червоний, тому краще всього підійде червоний одяг. А золоті прикраси або золотий колір в поєднанні з червоним лише посилять вашу чарівність — недарма ж півника називають «золотим гребінцем». Тобто одягти на 2017 рік Півня найкраще одяг червоного кольору або будь-якого похідного від нього — наприклад, кольору пурпура, бордо і так далі, а доповнити наряд можна золотим або пісочним, жовтим кольорами.

Якщо раніше стрази були не в тренді, то тепер вони повертаються! У цю ніч жінки можуть прикрасити свій одяг стразами, блискітками, паєтками. Відмінно впишуться в ваш наряд шикарні боа з пір’я або ж невеликий пір’яний аксесуар в зачісці.

Хто головний ворог півня? Звичайно ж, хижаки — лисиці, вовки, кішки. Він не потерпить, щоб в будинку, який він охороняє, були присутні натяки на них. Ні-ні, позбавлятися від домашніх улюбленців, звичайно ж, не варто — вони не зашкодять півневі. Але ось вирішуючи, що краще одягнути на Новий 2017 рік, однозначно варто позбутися думки здивувати подруг новою шубкою з писця. Також не радять надягати на себе звірині принти — господар року може визнати в вас свого ворога і на весь залишившийся рік покинути ваш будинок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: sylnaukraina





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт