Feedback

Статті: Прикольні

Кому і як дарувати смішні подарунки?

Кому і як дарувати смішні подарунки?Готуючись до святкової події в житті кращого друга, хочеться подарувати йому що-небудь воістину запам'ятовується і таке, щоб повеселило і всіх запрошених, і, природно самого обдаровуваного. Щоб вибрати смішні подарунки на день народження, є безліч можливостей.
04.09.2014 7245

Що подарувати жінці близнюку?

Що подарувати жінці близнюку?Кожен подарунок значущий, з цим не посперечаєшся. Навіть якщо ви даруєте його незнайомій жінці або, навпаки, близькій подрузі, родичці або дружині, вона знайде в ньому підтекст, до якого треба бути готовим. Сьогодні мова піде про подарунки, які-небудь, та значать з точки зору астрології, а точніше - про подарунки для загадкових червневих дівчат. Що подарувати жінці Близнюку - ось вже загадка, на яку не дадуть відповідь і зірки.
04.09.2014 3957

День народження взимку

День народження взимкуДень народження саме довгоочікуване свято для кожної людини.
03.04.2014 5591

Забобонні подарунки

Забобонні подарункиТе, що не потрібно дарувати ні за яких обставин.
04.02.2014 1919

Жартівливі подарунки

Жартівливі подарункиПрикольні подарунки дарувати всім підряд не можна. Обмежувачем для цього типу подарунків служить наявність або відсутність почуття гумору у іменинника. Причому навіть володіння почуттям гумору не дає "зелене світло" прикольним подарункам. Адже є люди, які із задоволенням підколюють інших, але приходять в сказ, коли об'єктом жарти є самі. У них почуття гумору виборче. А є ще люди з гіпертрофовано-шумним сприйняттям смішного. Є прихильники ліричного гумору. А є інтелектуали, естетично оцінюють все, що потрапляє під категорію комічного. Загалом, перш ніж зважитися на прикольний подарунок, потрібно всі сім разів зважити, а потім – ще сім разів відміряти. А ще треба врахувати, що наш гумор не схожий на американський. Тому не варто дарувати якісь непристойності, – це і непристойно і не смішно. І не треба забувати, що ми живемо в країні, де поет – більше, ніж поет. І подарунок-це більше ніж подарунок.
20.09.2013 7507
Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт