Feedback

Статті: Тещі

Універсальні подарунки для тещі

Універсальні подарунки для тещіЗ квітів найкраще дарувати троянди, а якщо хочете вразити тещу креативністю, замовте для неї букет з цукерок або фруктів - смачно, корисно, незвично!
14.04.2021 291

Подарунок тещі за її захопленням

Подарунок тещі за її захопленнямЗахоплення тещі надають зятю багатий вибір можливостей при виборі подарунку.
14.04.2021 389

Подарунок тещі-домохазяйці на день народження

Подарунок тещі-домохазяйці на день народженняЗаслуги мами дружини в створенні затишку і теплої атмосфери в будинку повинні бути оцінені по достоїнству.
14.04.2021 271

Що подарувати тещі на день народження?

Що подарувати тещі на день народження?Найпростіше, звичайно, дарувати щось для будинку.
08.11.2016 1684

Прикмети дня народження

Прикмети дня народженняВ давнину особлива увага приділялася дню народженню, було дуже поширене ворожіння в день народження. В основному ворожили на картах. До обіду, коли іменинник залишався один в кімнаті, він розкладав колоду карт, а потім читав знаки. Завдяки цьому гаданню можна було дізнатися, що вас чекає в наступному році вашого життя.
08.04.2014 1797

Що подарувати тещі

Що подарувати тещіЯк відомо, хто володіє інформацією, той володіє світом. Красиво оформлена історія походження імені або прізвища - саме та інформація, яка зміцнює дух і додає гордості за свою сім'ю, свій рід. А для тещі і цілого світу не шкода.
20.09.2013 3570

Подарунок для жінки у віці

Подарунок для жінки у віціДля початку треба точно знати, як жінка ставиться до свого віку! Якщо спокійно, то можна сміливо вирушати в Медсервіс, де вам допоможуть підібрати тонометр, масажери для ніг, тіла і голови. Там же вам можуть запропонувати вимірювач нітратів у продуктах. Відмінним подарунком може стати фільтр для води у формі глечика!
Якщо ж дама ніяк не може змиритися, що роки беруть своє, то й зайвий раз згадувати вам про це не варто! Подаруйте щось смачненьке - чаї або каву елітних сортів, а також аксесуари до них - красиві заварнічкі, милі чашечки з блюдцями, млинок для кави та ін.
20.09.2013 2588
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт